TESZT | Born Pretty Chrome mirror powder

Az utóbbi hónapokban divatba jött króm porok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az ezüst és arany színek mellett, már szinte mindegyik márka kijött holokróm és színes króm pigmentekkel is. Nekem eddig csak ezüst volt, viszont mindenképpen szerettem volna kipróbálni valami másfélét is, ezért a mostani Born Prettys tesztcsomagomba kértem is egyet.



Nagyon finom szemcséjű por, ami a tégelyben fehérnek látszik, felkenve viszont sötét, padlizsánlila árnyalata van egy csipetnyi rózsaszín shimmerrel. A tipen fixmentes zselére raktam, a körmeimen viszont sima körömlakkon láthatjátok, teljes száradás után. Applikátor segítségével dolgoztam el simára a felületét. Vigyázni kell, hogy sima alapfelületre rakjuk, mert nagyon kihozza a köröm esetleges hibáit. INNEN tudjátok megrendelni, négyféle színben érhető el, nekem a 2-es van meg.
Sok helyen láttam már, hogy a króm porokkal bizony nyomdázni is lehet, ezért vettem a bátorságot és kipróbáltam én is. A mutató és a kisujjamon ennek az eredményét láthatjátok. Egyszerűen csak szépen bele kell dolgozni a port a mintába, figyelve arra, hogy ne maradjanak benne nagy darabok. A nyomdafej szépen felveszi és egyszerre akár két-három körmöt is nyomdázhatunk vele. :)







(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés: