TESZT | Born Pretty átlátszó nyomdázó

Nagyon régen volt szó nyomdafejről a blogon, pedig egész szép gyűjteményt sikerült már felhalmoznom. (Ha gondoljátok hozok majd róluk bejegyzést.) Hiába van több átlátszó fejem is, nem sűrűn kerültek eddig elő, viszont a legutóbbi Born Prettys tesztcsomagomba is kértem egyet és azóta már előszeretettel használom őket. :)



Le is lövöm a poént, a kedvenc átlátszó nyomdázóm lett. A magassága 3 cm, az átmérője pedig 3,5 cm, könnyű vele dolgozni. A szilikonból készült feje jó puha, ezért nem kell görgetnünk, könnyen bele tudjuk nyomni a körmeinket. A fejhez jár egy kis kupak is, szerintem ez egy nagyon jó találmány, hiszen így elkerülhetjük az esetleges karcolásokat rajta. Bundle Monster, MoYou, Moyra és Born Prettys lemezekkel is próbáltam, mindenféle mintát könnyen felvesz, egyikkel sem volt probléma. Tisztítása acetonmentes lemosóval, szösztelenítő hengerrel, vagy celuxxal ajánlott. Bufizni és acetonos lemosót használni rá szigorúan tilos, hiszen azoktól bemattul!  INNEN tudjátok beszerezni. :)
Tesztmanikűr is készült természetesen, megpróbáltam olyan mintákat választani, amik csak egyenesen nyomdázva mutatnak jól. Véleményem szerint a céljának tökéletesen megfelel ez a nyomdázó, hiszen precíz munkát lehet vele kiadnunk a kezeink közül, így bátran ajánlom mindenkinek.








(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek melyik a kedvenc nyomdafejetek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Az átlátszót szeretem én is legjobban, nekem Moyra van, keményebb és puhább is.

    VálaszTörlés