NAIL ART | téli körömötletek

Az őszi kiadás után most gyorsan összeszedtem egy adagra valót a téli/karácsonyi körömötleteimből is. Későn jutott eszembe, már sajnos nem volt időm mindet megalkotni, amit kigondoltam, de párat azért sikerült megvalósítanom. Ha még nem tudjátok milyen legyen a körmötök karácsonykor, esetleg nem lesz sok időtök összedobni a manikűrt, akkor ez a bejegyzés nektek szól.Az összes manihoz a körömnyomdát hívtam segítségül, de persze szabad kézzel is megrajzolhatóak. :)



 A bordó-fehér párosítással nem lehet mellé lőni, főleg ha arany holografikus csillámokkal is feldobjuk az összhatást. A hópelyhek és a norvég mintás virág pedig a tél nagy slágere, így nem csak karácsonyra lehet aktuális. :)


 A kék-fehér-ezüst is egy klasszikus karácsonyi párosítás. Bár sokan nem szeretik a kéket, a sok piros köröm után felüdülés már, ha néha jön egy-egy vendég, akinek kék színűre kell festeni a körmét. :)


 Az arany-fehér egy letisztultabb érzést hordoz magában, bár erre a párosításra nem sokan gondolnak ilyenkor, mégis milyen jól tud kinézni. A szarvasos minta szintén nagy sláger és előkaptam az egyik Moyra homoklakkomat, amire szintén nyomdáztam, először arannyal, ami sajnos nem látszott rajta, így maradtam a fekete nyomdánál.


 Nem is gondolná az ember, hogy a rózsaszín is tud ünnepies hangulatot árasztani, ha megfelelően kombináljuk. Szintén hópelyhes minta került rá, amivel nem lehet mellé lőni és előkaptam az Essence Winter? Wonderful fedőjét is, amiről már majdnem teljesen el is felejtkeztem. :)


A fehér-nude-fekete-arany kombináció is nagyon szép tud lenni, persze ha megfelelő arányban használjuk a színeket. Nekem ez lett az egyik kedvenc manikűröm, ez a karácsonyfás, masnis minta az egyik nagy sláger most nálam, legszívesebben mindenkinek ezt nyomdáznám a körmére. :D

Nektek melyik tetszik legjobban? Tudjátok már, hogy milyen lesz a körmötök karácsonykor? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Csinosak :) Szerintem piros lesz, kevés nyomdával, amire lesz idő. Eléggé igénybeveszi a készülődés a körmöket, szóval előre nem tudom megcsinálni, hogy pont szenteste tökéletes legyen, de azért csinálok manit, valami gyorsat. A hópelyhek meg a pulcsiminta szerencsére nem csak karácsonyi, még januárban is aktuális lesz :)

    VálaszTörlés
  2. Mind nagyon jó lett, nem is tudnék választani melyik a kedvencem. :D Megnyugtató, hogy nem csak nálam van ilyenkor novég minta, szarvas és hópehely mánia. :D

    VálaszTörlés
  3. Egyik jobb, mint a másik! Nem is tudnék kedvencet megnevezni. :D

    VálaszTörlés