NAIL ART | téli körömötletek II.

Ismét hoztam nektek két újabb körömötletet, ha ötletetek sincsen, mit hordjatok a tél hátralévő részében. Eredetileg őket  is karácsonyi ötletnek szántam, de igazából az évszak bármelyik hónapjában aktuálisak lehetnek. Mind a kettőhöz a nyomdáimat hívtam megint segítségül.


 Éppen aznap kaptam kézhez a Nailland rendelésem, mikor már csak egy gyors manikűrre volt időm. Nem is gondolkoztam sokat, a Cirque Winter Bloom mellett tettem le a voksom, amit fehérrel párosítottam. Mindenképpen szerettem volna valami szép nyomdát is, így volt alkalmam kipróbálni a MoYou Enchanted 16-os lemezének mintáit is, amikbe rögtön bele is szerettem.



Az utóbbi idők egyik kedvenc manikűrjévé nőtte ki magát, ez a nagyon látványos lakkozás, aminek az elkészítése roppant egyszerű. Mindössze egy színváltós lakkra van szükségünk hozzá, na meg persze némi nyomdázásra. Hidegben sötétebb, melegben világosabb árnyalatot ölt magára, bár nekem a munkahelyemen legtöbbször a középső képen látható színátmenetet mutatta, de volt olyan is, hogy a mutató ujjam sötét volt, a többi pedig világos. :D Imádom ilyenkor előszedni a termo lakkjaimat.






Nektek milyen most a körmötök? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Elővettem én is a thermo lakkomat, mikor használjam, ha nem télen. Most a Paper Route van rajtam jégvirág mintával az Enchanted lemezről, kedvenc lemezem ilyenkor.

    VálaszTörlés
  2. És persze csodás mindkét manikűr :)

    VálaszTörlés
  3. De jópofa ez a thermo lakk! Ezzel a pulcsi mintával pedig végképp jól néz ki :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szuper a thermo lakk. :3

    VálaszTörlés