Manikűrvadász XVIII.

Mindig nagyon várom a Manikűrvadász újabb és újabb fordulóit, hiszen nagyon kíváncsi vagyok hogy kitől vadászhatok és persze arra is, hogy a többiek mit alkotnak. Most elég hosszú idő eltelt az utolsó forduló óta, így izgatottan vártam már a mai napot. :)



A 28. fordulóban páromnak Szilvit (Megaera) kaptam, akinek rögtön át is néztem a blogját. Két hasonló manikűrt is kiválasztottam, de végül aa hozzám közelebb álló, rózsaszínes színvilágúra esett a választásom, amit Megaera még a Mani-acs szülinapi fordulójára készített, amit már ő is szintén újra csinált, az eredeti, csíkos témára.  A színeken nem nagyon változtattam, egy sötétebb bogyószínt használtam három körmömre a maradékra pedig színátmenetet csináltam három lakk segítségével. A vonalakkal kicsit csaltam, én nem díszítőcsíkot használtam, hanem nyomdáztam, mégpedig a Moyra Labyrint lemezéről. :)

Az eredeti manikűr:

Az én verzióm:



Nektek hogy tetszik? :)

 

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Tetszik az alapszín! Számomra igazi őszi manikűr, amit alkottál :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik a manikűröd, szép ez a színátmenetes alap :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett, a színátmenet meg különösen tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Hű, ez gyönyörű lett! 😍

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a színei, imádom :)

    VálaszTörlés
  6. Kicsit késve sikerült csak kommentelnem, ne haragudj :( Nagyon örülök, hogy ezt a manikűrt választottad tőlem és messze jobban sikerült újraalkotnod, a te verziód sokkal jobban tetszik :)

    VálaszTörlés