ManiCute | őszi levelek

A tegnapi manikűrvadász miatt egy nappal eltoltuk a ManiCute bejegyést, így ma posztolunk, mégpedig egy igazán évszakhoz illő témával készültünk, ami nem más, mint az őszi levelek. 



Az évszak egyik szépsége, hogy ilyenkorra már színesbe öltözik a táj, és bár én nem szeretem az őszt, viszont ezt az időszakot csodálom, főleg ha még a napocska is szépen süt. A mai feladatunk az ilyen táj szépségének visszaadása és bár leveleket nyomdáztam én mégis kicsit nyáriasnak érzem a manikűrömet. Eredetileg mást szerettem volna, viszont már ezer éve a fejemben van az ötlet és a levelet is kb már 1 hónapja ki vannak festve, így gondoltam miért is ne? :)
Alapnak a csodálatosa holografikusan szokrázó ILNP Mega (x) lakkját választottam, ami már önmagában is gyönyörű, viszont én még feldobtam azzal is, hogy stamping decal technikával készült leveleket applikáltam fel rá, amiket a Colour Alike Neon goes holo kollekciójának lakkjaival festettem ki. A levelek pedig a MoYou Mother Nature 07-es nyomdalemezén találhatóak. Így készült hát az én kis őszi nyár manikűröm. :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Jó nézni ezeket a színeket ebben a szutyok időben :) nekem tetszik, olyan vidám...

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép színes lett. :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon formabontó, tetszik! Szeretem ezt a lemezt én is.

    VálaszTörlés
  4. Nem szokványos, de roppant mutatós kombináció lett. :D

    VálaszTörlés