TESZT | transzferfólia III.

Teljesen rá vagyok kattanva mostanában a transzferfóliára, amiről írtam is már nektek bejegyzést. Ha lemaradtatok róla, elolvashatjátok IDE és IDE kattintva. Most a Born Pretty Store webáruháztól is kaptam egyet, méghozzá egy mintásat.


Ilyen szép kis, átlátszó üvegcsében érkezik, ami 100 cm fóliát rejt. Szélességre 4 cm, ami kb 2x annyi, mint a körmöm hossza, szóval tényleg nagyon sokáig elég. A fólia alapszíne ezüst holografikus, amin feketével virágok és ornamentikus minták vannak. Nincs még mintás transzferfóliám, azért is esett erre a választásom. Véleményem szerint úgy mutat legjobban, ha az egész körömre rátesszük, viszont nekem úgy túl tömény lett volna, így a rózsaszín alapszínemre kentem fedőlakkot, amibe itt ott belenyomkodtam a fóliát. Túl kontrasztos lett a végeredmény, használhattam volna világosabb alapszínt is, de a lényegen nem változtat. Semmiben nem különbözik a többi transzferfóliától, ugyan olyan szépen lehet használni őt is, bár kisebb mintákhoz nem ajánlom, mert elvesznek benne a minták. 








(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Hát nem igazán, teljes körmöm nekem jobban tetszene, de nem én hordom :)

    VálaszTörlés
  2. Egy lágyabb alapszínen lehet tènyleg jobb lenne, ettől eltekintve tènyleg nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Sajnos ez most nekem sem tetszik. A "márványos" metálos fólia még tetszik de ez a mintás, olyan mintha pár hetes mindenhol megkopott köröm lenne, és nem a jó "kopás" értelemben.
    :/ Szerintem csak teljes mintájában nézhet ki jól.

    VálaszTörlés
  4. Nekem csak akkor tetszik, ha a teljes körömfelületet befedi. :/

    VálaszTörlés