LAKKTESZT | Moyra Coral Collection - 213 Hawaii

Ha jól emlékszem márciusban jelent meg a Moyra Coral körömlakk kollekciója, ami 5 korall árnyalatú lakkból áll. Imádom ezt a színt, így alig vártam, hogy élesben is meglessem őket. Sajnos elég ritkán jutok el a kedvenc Moyra lelőhelyemre, de múltkor sikeresen bejutottam az üzletbe, ahol már lehetett kapni a lakkokat.


Bevallom nekem igazából a Reef és a Feel Love lakkok tetszenek, na meg egy kicsit a Starfish is, de mivel az előző kettő épp nem volt, ezért valamilyen felindulásból a Hawaii nevezetű került hozzám, amit utána kicsit meg is bántam. :D


 A lakk egyébként a szokásos Moyra színvonal, az egyik kedvenc márkám, mármint a lakkjaikat nagyon szeretem. Az állaguk szuper, az ecsetüket is szeretem és minőségileg sincsen velük baj. A Hawaii egy elég erős, élénk, neonos narancsos árnyalat. Krém finisű. Felkenve csak úgy világít a kezemen, nem is igazán sikerült befotózni, a neon színekkel kicsit mindig szenvedek. Két réteges, de már egy rétegben is szépen fed. Kicsit mattra szárad, de egy fedőlakkal ez orvosolható. Kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban, hiszen mint olvastátok, eredetileg nem is őt akartam, de végül is tetszik és végre egy neonosabb lakk, ami alá nem kell fehér lakkot kenni, mert így is elég élénk. :)






Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Nekem is a Reef tetszik legjobban! Keresem a tökéletes flamingó színű lakkot nyárra! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez nagyon narancs! Én pont azt a 3-at vettem meg, amit te is akartál, a Reef és a Feel Love kb. fél árnyalatban tér el egymástól, a Starfish meg inkább barackos neon. Bizony MIND neon narancsszín, csak az árnyalatuk más. Egyik sem rózsaszín. Szerintem nagyon szépek, remek állaguk van, csak senki se számítson pinkneonra :)

    VálaszTörlés
  3. Lebarnult bőrrel nagyon szép lesz nyáron :)

    VálaszTörlés
  4. Wow ez aztán a narancs! Szerintem nagyon jól áll Neked :)

    VálaszTörlés
  5. hűű milyen jól mutat a hosszú körmeiden! : DD keresek most én is egy korall színt, de nem találtam még meg az igazit. ez is olyan narancssárgásnak hat inkább számomra :/

    VálaszTörlés
  6. Nyáron ilyen színeket kell használni!! Szuper!!! :)

    VálaszTörlés