NOTD | szilveszteri csillogás

Boldog Új Évet mindenkinek! Remélem mindenki kipihente már magát, nekem sajnos már ma munkába is kellett állnom. Itt a 2016-os esztendő első bejegyzése, melyben a szilveszterre készített körmeimet mutatom meg nektek. Nem bonyolítottam túl a dolgot nem is volt sok időm rá, mivel én még tegnap előtt is dolgoztam délig, gyorsan hazajöttem és nekiálltam. :)


Még a hét elején pattant ki a fejemből ennek a manikűrnek az ötlete. Karácsony után a munkahelyemen elég sok mindenki ráállt a sötét színekre, főleg a feketére, legtöbbször ezüsttel és arannyal kombináltunk. Nagyon szeretem a fekete színt a körmeimen és hát ha már szilveszter, a csillogás sem hiányozhat, amihez a F.U.N Lacquer Prima Donna lakkja járult hozzá. Mivel vinni szerettem volna bele egy kis csavart, így arra gondoltam, hogy francia festést csinálok magamnak, bár nem áll hozzám közel ez a technika. Hát mit ne mondjak, eléggé megszenvedtem vele, itt nincs rontási lehetőség a géllakkal szemben, aminél szépen ki lehet törölni a mosolyvonalat, ha nem tetszik. Vagy sikerül elsőre, vagy csúnya lesz. Három körmömet újra is kellett kezdeni, de a végére egészen belejöttem. :)






Ti milyen manikűrt viseltetek? :)

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Pont azt akartam kérdezni, hogy a csdába voltál képes ilyen szépre húzni elsőre a mosolyvonalat kitörlés nélkül, de aztán elolvastam a bejegyzés szövegét, és megnyugodtam kissé :)

    Álomszép mani, imádom, amikor a feketét szemkiverős szupercsillámokkal kombinálod.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon elegáns! Én is feketét csináltam, zöld glitterekkel és arany csillámokkal, erre ment a tűzijátékos Moyra-nyomda.

    VálaszTörlés
  3. Elegáns és hercegnős egyszerre, imádom :)

    VálaszTörlés
  4. Szépséges, egyszerű, de nagyszerű :)

    VálaszTörlés