NOTD | szivárványos

Ha bár az idő elég szomorkás, ennek ellenére szeretem a köreimen a vidám színeket, legalább kicsit feldobják a hangulatom. Ma egy átmenetes nyomdás manit hoztam nektek. :)



Alapnak egy fehér lakkot választottam, mert ez az, amin minden szín nagyon jól látszik. Az árnyalatokat a szivárvány mintájára raktam sorba, sajnos nem fért ki mind a hét szín. :( :D
A nyomdázott minta Born Pretty Store BP-18-as lemezén található, amit tesztelésre kaptam. Elsősorban a tollas mintáért esett rá a választásom, de az összes tervem kudarcba fulladt, így maradt ez a minta. Azóta már a másikkal is sikerült alkotnom, hamarosan vele is találkozhattok. INNEN tudjátok megrendelni a lemezt. Szerintem már nem kell bemutatnom, a BP-s lemezek az utóbbi időben nagyon sokat fejlődtek, szép mélyek a minták, könnyű velük dolgozni. :)
Ombre stamping technikát egyébként eddig egyszer próbáltam, akkor nagyon bejött, most is tetszik, de azért van még mit gyakorolni rajta.












Felhasznált lakkok:
Essence Colour & Go - 191 Love is in the air
Essence Colour & Go - 150 Upper green side


A  videóban megnézhetitek hogyan készítettem el. ;)

 


(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

12 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik :) Most már tudom, miért csappant meg a lakk-készletem, én le szoktam festeni az egész mintát vékonyan, sosem próbáltam így pöttyözve nyomdázni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik. eleinte én is úgy csináltam, de sok vidiben láttam ezt a módszert, így átszoktam. :)

      Törlés
  2. Annyira csodaszép! Igazán tavaszi és bohó, passzol az április 1hez :)).

    VálaszTörlés
  3. Láttam a videót, nagyon szuper lett. ;)

    VálaszTörlés
  4. Hát ettől leesett az állam, hihetetlenül szép :)

    VálaszTörlés
  5. Ez veszett jó lett. :D EZzel a lemezzel én is szemeztem nem értem végül miért nem esett bele a választottjaim közé... ?!

    VálaszTörlés