DIY | körömdekorációk tárolása

Nem is olyan régen több bloggerhez hasonlóan engem is felkeresett az Allinpackaging webáruház, hogy teszteljem néhány terméküket. A oldal csomagoló és tárolódobozok, üvegek, tégelyek forgalmazásával foglalkozik. Mivel nem vagyok egy nagy DIY mágus, sokat gondolkozta rajta, hogy el fogadja-e ezt az ajánlatot, többször is átnéztem az oldalukat, hogy lenne-e valami amiből többet is kitudnék hozni. Végül két dolgot választottam.


Nagyon sok körömdekorációm van, amik zacskókba  vannak beledobálva a fiókomba. Néha becsúsznak a nyomdalemezek és minden alá, sose találom meg őket, mindig keresgetni kell. Jobban szeretem a kis tégelyes megoldást, amit könnyebb is tárolni és átláthatóbb. Ezért is esett ezekre a kis műanyag üvegcsékre a választásom. INNEN tudjátok őket megrendelni. Persze még így is nagyon sok körömdíszítőm zacsiban van, de hamarosan ők is kapnak egy-egy ilyen szép tárolóhelyet. :)





Érdemes egyébként az oldalon szétnézni hiszen tényleg rengeteg dolgot lehet kapni, főleg azoknak, akik szeretnek kutyulni. A szépségápolási termékek tárolásán keresztül a ételek tárolásáig mindent lehet rendelni. :)

(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Ti hogyan tároljátok a körömdekorációs kiegészítőiteket? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Jók ezek a kis tégelyek :) Nekem csak nyomdázáshoz van pár cuccom, az elfér a lakkok között.

    VálaszTörlés