lakkteszt | OPI

Éppen a Müllerben sétálgattunk a barátommal, amikor is az OPI állvány előtt állva nézegettem a lakkokat és ekkor azt mondta, hogy válasszak közülük egyet és megkapom. Először visszautasítottam az ajánlatot, de végül csak rávett, hogy fogadjam el. És milyen jól is tettem. :)




Ő  második OPI fedőlakkom, az előzőbe is rögtön szerelmes lettem és ebbe is. A fenti kép alapján szerintem értitek miért. Ez a darab a Muppets kollekció Mole-mentum lakkja. Az átlátszó alapba sok ezernyi arany, ezüst és óarany fólia darabocskák úszkálnak. Ő a tökéletes őszi fedőlakk! Fekete, fehér és barnás árnyalatokon próbáltam, akár egy manikűrnek is elmondható, annyira beleszerettem, hogy 4 napig hordtam, ami nálam nagy szó. A ecset egyébként nagyon sok fóliadarabkát vesz fel, egy rétegben láthatjátok a körmeimen. Meglepően gyorsan szárad... Hajajj... teljesen beleszerettem. *-*
Egyébként érdemes megnéznetek a Müllerben, hiszen most akciósan, 1500 Ft-ért juthattok hozzá. Legalábbis Miskolcon. :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

9 megjegyzés:

  1. Jajj, gyönyörűen mutat ezeken a színeken, nagyon tetszetős! Aranyos a barátod :)

    VálaszTörlés
  2. Én nekem a Golden Rose-tól van egy hasonló fedő lakkom, de nem nagyon szeretem...mindenbe belé akad :( Az arany nagyon jól mutat a barna árnyalatokon.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jól néz ki ez a lakk! Múlthéten én is vettem egy Muppets kollekciós OPI lakkot, szintén 50%-os akcióban, a Müllerben! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a lakk nekem is megvan, és nagyon-nagyon szeretem, még teljes áron vettem meg, mert nem akartam róla lemaradni. :-) Szépen mutat ezeken a színeken :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon tetszik ez a fedőlakk, kezdem bánni, hogy otthagytam a Müllerben féláron, ha legközelebb még ott lesz, jön velem haza :)

    VálaszTörlés
  6. SZép kis lakk, nekem a hasonló essence van meg. :)

    VálaszTörlés