lakkteszt | Essence

A mai napra az Essence egyik újdonságával készültem nektek, ami a homokhatású lakkok közé tartozik, a 182-es számot és a hello rosy nevet kaptak. Egy hete kaptam egyik ismerősömtől, még haulos bejegyzésben eddig nem láthattátok, de muszáj voltam kipróbálni, mert van már az Essence-től egy másik homokhatású lakkom, és hát hiába szép a színe, annyira nem fogott meg a hatása...



A hello rosy egy piszkos rózsaszín árnyalat, ami tele van kisebb-nagyobb piros csillámokkal és mint ahogy az üvegben is látni, ezüst pelyhecskékkel (?) bár felkenve ez nem igazán látszik. Mikor ránézek, nekem az eperjoghurt, meg a málnahab jut az eszembe, egészen addig, míg le nem csavarom a tetejét és rá nem jövök, hogy ez csak körömlakk (de jó lenne, ha illatos lenne... :D) 
Kellemesen csalódtam benne, mert a nude homoklakkom az istennek nem akart fedni, meg megszáradni is nehezen akart, ez viszont már két rétegben szépen fedett és a száradási idejével is elégedett vagyok. A homokhatás érvényesül, de nem annyira durva, mint mondjuk a Moyra, vagy a Lovely lakkoknál.






Nektek hogy tetszik? Beszereztetek már az új Essence szortimentből valamit? :)

Share this:

CONVERSATION

14 megjegyzés:

  1. Szerintem is eperjoghurt :D Nagyon tetszik a színe, lehet, hogy be is szerzem, pedig már nem is emlékszem, mikor vettem utoljára essence lakkot.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan, épp holnap kerül ki majd a blogra :) Imádom:)

    VálaszTörlés
  3. Tetszik ez a lakk, szemet is vetettem rá. :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lakk , nekem is az epres joghurt jutott eszembe :D

    VálaszTörlés
  5. Tetszik, szép lakk, de kicsit félek már Essence lakkot venni a tartósságuk miatt :s bár a homoklakkot könnyű korrigálni, szóval azt hiszem beszerzem majd :)

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű szín*-* Ha van kedved játszani egy vadi új Romwe kardigánért akkor ezen a linken nálam megteheted:)) -> http://ruhamania.blogspot.hu/2014/03/giveaway.html

    VálaszTörlés
  7. pont most írtam róla...végre egy igazán jó essence lakk!!!

    VálaszTörlés
  8. annyian írtatok róla most szinte egyszerre, hogy egyre erősebb bennem a vágy, hogy megvegyem. rég volt ilyen ennél a márkánál, de ebbe most beleszerettem! :)

    VálaszTörlés
  9. Hat errol a szinrol nem is tudtam, utana kell nezzek ha megkapom mert nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  10. Cukika, de nekem nem elég sand. :( De ettől függetlenül nagyon cuki. :D

    VálaszTörlés
  11. Tetszenek benne a nagyobb csillámok, és a színe is egészen különleges. Meg hát nagyon jól mutat a szép körmeiden. :)

    VálaszTörlés
  12. Sajnos nálam 24 órát sem bírt, de nem tanulok, megvettem a szürkét is...

    VálaszTörlés