lakkjaim tárolása, avagy körbevezetés az én kis lakkországomba..

Sokan kértétek hogy írjak kicsit több személyes bejegyzést és azt is többen kértétek már, hogy mutassam meg, hogyan is tárolom a körömlakkjaimat. Így gondoltam összekötöm a kellemest a hasznossal és körbevezetlek titeket az én kis szobácskám lakkországos részében.
Régebben én is cipős dobozokban tároltam a lakkjaimat, viszont mivel nagyon gyorsan gyarapodtak/nak, (már túlnőtték a 300-as határt) így elég nehéz mindig újabb és újabb dobozokat tárolni, pláne hogy elég kicsi a szobám és így is túl van kicsit zsúfolva mások szerit. Szerintem nem... Na mindegy. :D


Nos miután már lassan 2 éve (milyen nehéz ezt leírni o.O ) kinőttem a középsulis korból, amiben sok könyvem és füzetem volt, rájöttem, hogy milyen jó célt is szolgálhatna az én kis fiókos íróasztalom. Mivel mostanában rászoktam az ágyban gépezésre is, így az asztal tetejére is kitaláltam egy jó kis "dekorációt".
Szóval az asztal tetején a kis műkörmös és körmös kellékeimet tartom, mint pl a körömlakklemosók, kézkrémek, kéz- és eszközfertőtlenítők és az UV lámpa. Na meg persze az alap és fedőlakkok, valamint a géllakkjaim is itt kaptak helyet. Két ceruzatartómat feláldoztam, az egyikben a reszelőimet tartom, a másikban pedig (nem mellesleg ez a tartó elvileg disney-s volt, én borítottam be narancsos szalvétával. :D) az ecseteimet. Egyébként azért is jó így tárolni a dolgaim, mert ha véletlenül másnak csinálok körmöt, akkor csak azokat az eszközöket viszem le, amiket használni fogok, nem kell feleslegesen mindent levinnem.




Az asztalomon vannak még a kis "dögcéduláim" is, ahonnan is ki tudom választani, milyen színeket szeretnék használni az adott manihoz. Erről a módszerről már láthattatok bejegyzést ITT.


Na és akkor most jöjjön a lényeg...



Amikor elkezdtem hasznos dologra használni az asztalom, még csak másfél fiókot foglaltak el a lakkjaim... Teszem hozzá ez egy fél évvel ezelőtt volt. Ma már annyira gyarapodott mindenem, hogy pontosan két fiókban férnek el a lakkok, egyben pedig a körömdíszítő cuccaim és a legfelsőben pedig a körömmargarétáimat tartom, de lassan oda fajul el a helyzet, hogy azt is ki kell ürítenem az újabb lakóknak. :D
Nem mindegyik lakkom fér el állva, amelyik túl magasnak bizonyul, azokat egy kis műanyag kosárkában tartom szintén a fiókomban.
A körömdíszítő dolgaimról nem szeretnék külön beszélni, mert nagyon sok féle van, ha szeretnétek írok majd egyszer róluk külön bejegyzést és ha valamelyik megtetszik nektek, szívesen csinálok vele manit ha szeretnétek. 
Na nem húzom tovább az időt, jöjjenek a legfontosabbak...






Na ennyi lett volna egy kis kalauzolás az én pici világocskámban, remélem azért nem sokkoltam le senkit ezzel a sok képpel. :D

Ti hogyan tároljátok a lakkjaitokat? :)

Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Hűű*-* Egy egész íróasztal körmös dolgoknak :O Nagyon jól néz ki az egész!:D Nekem csak egy polc van befogva.:D

    VálaszTörlés
  2. Huuu *- *Én fiókot szeretnék csinatni, mert szinti volt a helyen, és üresen áll most mert ugye nyitott az egész fiók.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó bejegyzés , öröm volt olvasni :)
    Én cipős dobozban tárolom őket , nekem már több mint 100 darab lakkom van :D .

    VálaszTörlés
  4. Oh, te jó ég *.* Alig várom, hogy alkoss majd nekem valamit! :D Van választék bőőven :D

    VálaszTörlés
  5. Szeretnék én is egy ilyen kis zugot, ahol minden szépen rendben elfér.... :D Nekem maradnak a cipős dobozok, és kosárkák itt-ott a szobában...

    VálaszTörlés
  6. Kincses sziget :) Az én cuccaim cipős dobozokba zsúfolva dekkolnak a kanapé alatt, de csak akkor amikor már érzem hogy a férjem toleranciaszintjét vészesen megfeszegettem és bűnbánóan elrakodok a békesség kedvéért. Mivel nem vagyok túl empatikus feleség, ez igen ritka alkalom :)

    VálaszTörlés
  7. Fú, nagyon tetszik ez a bejegyzés :)) Én másfél polcon tárolom őket, a gél lakkos cuccaimat pedig a fotelemen abban a zacskóban, amiben vettem őket. :) Meg az UV lámpát is a fotelon. Nekik sajnos nincs jobb helyük, de ez jelenleg megfelel. :) Pont ilyen kézfertőtlenítőm meg eszközfertőtlenítőm van, mint neked :))

    VálaszTörlés
  8. Itt aztán nézhet az ember, míg a szem ellát :O

    VálaszTörlés
  9. Szep kis gyujtemeny es a kis iroasztalad tenyleg megfelelo ennek a hobbynak!
    En egyenlore dobozokban tarolom a lakkokat de mar tornyosulnak a magasba es nincs helyem nekik, ugyhogy hamarosan Helmert vasarolok.

    VálaszTörlés
  10. Ez egy Mennyország *-* remélem nekem is lesz ilyen külön körömlakkország a szobámban <3 csodálatos :* <3 <3

    VálaszTörlés