Ismerjük meg egymást!

A blogger világban villámgyorsan végigsöpört ez a jellegű bejegyzés, végül én is eljutottam oda, hogy megírjam, úgy is sokan írtátok, hogy szeretnétek kicsit személyesebb dolgokat is olvasni rólam. :)
Ezúton is köszönöm a jelölést a Lakk Hatás blog írójának, Ivettnek és Zsófinak, nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rám. :)

 A feladat a következő (bár szerintem már mindenki fejből tudja :D) :
-Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.
-Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi.
-Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be őket a blogodba.
-Értesítsd őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.


1. Nagyon nagy álmom egy saját kis körös szoba, amiben körös körül egy körömlakkos polc fut, a közepén pedig egy hatalmas asztal a kis körmös cuccaimnak és kellékeimnek. Ha egyszer lesz háza, tuti lesz egy részleg, amit csak és kizárólag a körömlakkjaimnak szentelek. :)

2. A blogom az életem egyik része. Nem gondoltam volna régebben, hogy ennyire fogom szeretni ezt az egészet. Persze néha nehéz, bár az utóbbi időben elég jól veszem az akadályokat. Őszintén nagyon sokáig szeretném még vezetni az én kis lakkos "naplócskámat" és nagy terveim is vannak vele, amiket most még nem szeretnék elárulni, és nem is a közeljövőben lesznek, de szépen sorba kell felépíteni mindent. :)


3. Ismeretlenek első személyes találkozáskor általában azt mondanák rám, hogy egy csendes, visszahúzódó személyiség vagyok vagyok, de csak egyszer nyissam ki a szám... na akkor már be nem áll többé. :D

4. Már sokszor olvashattátok, hogy van két szakmám (textilműves, és kézápoló- és műkörömépítő) és most csinálom a 3.-at, mint fittness-wellness instruktor. Eredetileg ezt a szakmát nem szerettem volna befejezni, de most egyenlőre úgy hozza a sors, hogy be fogom fejezni, igaz csak jövő májusra, mert két éves képzés. Egyébként ha szeretnétek majd néha-néha írok 1-1 posztot az egészséges életmódról, viszont az még nem a közeljövőben lesz, mert most voltak kicsi gondjaink a sulival, de szerencsére megoldódtak és még csak most kezdünk visszarázódni. :D


5. Kb kisiskolás korom óta szerettem volna egyetemre menni, még valahol 1.-2. évem között az orvosin gondolkoztam (haha nagyon jó vicc. :D), mert állatorvos szerettem volna lenni. Aztán jött egy kattanás és úgy döntöttem, hogy de márpedig én ruhatervező leszek. El is indultam ezen az úton, lásd textilműves szakma, ismét az egyetemen gondolkoztam, ez a kattanásom is elmúlt, de persze utána is voltak terveim. Szerettem volna jövőre egyetemre menni, viszont nem úgy jött össze ez az egész, ahogy szerettem volna (hála az okj-s törvényeknek meg ilyenek..... na mindegy is), ezért kicsit csalódott vagyok, de nem adom fel, egy kis remény azért még él bennem. :)

6. Mindenképpen szeretnék a szépségiparban dolgozni. Már akár csak mint műkörmös. De egyébként még sok más tervem is van, amiket szépen lassacskán szeretnék megvalósítani, nem kell itt nagy dologra gondolni, én már annak is örülnék, ha egy híres lakkos, vagy szépség boltban találkoznék veletek egyszer, mint eladó. :D

7. Bár a ruhatervezői álmom feladtam, azért a menyasszonyi ruhám szeretném mindenképpen magamnak tervezni. A legtöbb embert életében csak egy ilyen nagy alkalom van (legjobb esetben), és tényleg szeretnék valami különlegeset, egyedit viselni. :)


Na ennyi lenne rólam, szerintem tényleg nagyon személyesre sikerült. Jelölni nem szeretnék embereket, mert már kb mindenki kitöltötte meg amúgy sem tudnék választani a sok kedvenc blogger közül, de ha még valakihez nem ért volna el, hát töltse ki nyugodtan. :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt olvasni ezt a posztot rólad :)

    VálaszTörlés
  2. A körmös szoba nekem is nagy álmom. :D Bár én megelégednék egy gardrób szobával is, ahol elférne minden ruhám, cipőm, ékszerem, éslenne egy gyönyörű fésülködő asztalom, ahol elférnének a lakkok is. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi, hogy kitöltötted, nagyon jó volt olvasni, az első képek pedig nagyon tetszenek...én is úgy elfogadnék egy külön szobát csak lakkozni! :)

    VálaszTörlés
  4. De jó volt olvasni ezeket Rólad! A menyasszonyi ruhát pedig remélem, megmutatod majd annak idején a blogon is :-)

    VálaszTörlés