őszi körömkihívás - 2. őszi ombre.

Azt hiszem, most már végleg beköszöntött az ősz, búcsút inthetünk a szép meleg napsütéses napoknak... :/ Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kérem vissza a nyarat! De sajnos ez lehetetlen. 




De ha már ősz és szombat, akkor itt az őszi kihívás következő témája, ami az őszi ombre. Igazából fogalmam nem volt milyen átmenetet kéne csinálni, először valami barnásra gondoltam, de nincs itthon elég barna lakkom.Végül egy sárgás pirosas átmenetet készítettem, 5 lakkot használtam fel hozzá. Egy citromsárgát, egy erősebb sárgát, egy narancssárgát, egy erősebb narancsot és végül egy pirosat. A végén pedig megbolondítottam az Avon Fiery Sky fedőlakkjával. Ahhoz képest, hogy nem sokat vártam most ettől a manitól, szerintem egészen őszies lett. :) A képekért bocsánat, de nagyon boruskás most az idő, meg kicsit igénytelenül festettem most, egyszerűen nem tudtam lemosni a piros lakkot a bőrömről. :S :D







Nektek hogy tetszik? Milyen számotokra a tökéletes őszi szín? :)


Share this:

CONVERSATION

13 megjegyzés:

  1. Én is piros-sárgában gondolkodtam, de az enyém inkább nyárias hangulatú lett... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyébként először ez is olyan nyáriasnak nézett ki, azért gondoltam, hogy megbolondítom ezzel a fedőlakkal, mert ez meg olyan őszies. :)

      Törlés
  2. nagyon tetszik! :) sajnos nekem nincsen kifejezetten őszi színű lakkom, szóval ilyen sárgás-barnás dolgot nem tudtam volna alkotni. de még lehet kísérletezek az itthoni lakkokkal, most kaptam néhány ötletet a lányoktól :)

    VálaszTörlés
  3. Szép lett ! :) Nekem van egy oxblood-ra hasonlító árnyalatom, nekem az az idei kedvenc :9 No meg a csokibarna arannyal :)

    http://azalanyblogja.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett az átmenet!
    Igazán őszies lett a hangulata.:)
    Szerintem pont olyanok a színek,mint a képen lévő falevélnek.:)

    VálaszTörlés
  5. dejó lett *-* nekem ebbe még bele kell tanulnom ...

    VálaszTörlés
  6. gyönyörű lett mint mindig!! <3 <3

    VálaszTörlés
  7. Szép lett! :) Úgy látom én, hogy is hasonló színekben gondolkodtunk... És a pelyhes lakk is. :D

    VálaszTörlés

  8. Szép lett, tetszik, én szeptember eleji, korai ősznek látom, de ez semmit nem változtat azon, h szép lett :)

    VálaszTörlés