nyári körömkihívás összefoglaló.

Tegnap naptári számítás szerint véget ért a nyár, ezzel együtt a nyári körömkihívás is. Na de csüggedésre semmi ok, remélem az idő még sokáig ilyen tűrhető marad (bár, miközben ezt írtam, épp esett az eső. :( ), valamint szombattól ismét körömkihívás, mégpedig az őszi, ahol 13 érdekes témával várlak titeket én és még a hozzám csatlakozott lányok, bár nem mindenki fogja mindet megcsinálni, én azért nagyon örülök, hogy csatlakoztatok/csatlakoztak hozzám, szám szerint már 20-an. Nem gondoltam volna, hogy ilyen sok mindenkit érdekel, nagy örömmel tölt ez engem el. :)

Ma hoztam egy kis összefoglalót a szombati napokról. 14 téma, tehát 14 manit csináltam ez alatt az idő alatt. Voltak hullámvölgyeim, némelyik témára semmi ötletem nem volt, némelyiket pedig alig vártam, hogy megcsinálhassam. Kedvencet nem tudnék választani, mindet szerettem igazából. :)





Nektek melyik volt a kedvencetek? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. A tengeres és az éjszakás volt a kedvencem a "visszafogottabbak" közül. :) Az a műfüves viszont nagyon vicces volt. :D A gyümölcsös meg igazán extrém.

    VálaszTörlés
  2. A grillparti - s az állati jó lett. De persze az összes nagyon ötletes lett:D

    VálaszTörlés
  3. nekem a koktél meg a fagyi tetszett legjobban :))

    VálaszTörlés
  4. *.* Egyik szebb, mint a másik. A legjobban talán a tenger/óceán tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. nagyon szépek, nem tudok válogatni, hogy melyik a kedvencem!!

    VálaszTörlés
  6. nekem a kagylós a kedvencem, nagyon jól sikerült, de ez a többi manikűrre is igaz :D

    VálaszTörlés
  7. Ahhh nekem mindegyik nagyon tetszett, amit csináltál, de talán a tengeres fogott meg a legjobban. De tényleg mindegyik szépséges :)

    VálaszTörlés