TESZT | Born Pretty nyomdalemez szett

Emlékeztek még a Born Pretty limitált kiadású nyomdalemez szettjeire? Az egyikről már volt szó a blogon, most a másikat szeretném megmutatni nektek és van egy jó hírem is. Már külön-külön is megvásárolhatók egy pár hete a lemezek, így ha valakinek nem tetszik az egész szett, egyet-egyet is rendelhet belőle.


A lemezkék egy letisztult kinézetű papír dobozkában és külön tokban érkeznek. A tokokon galaxis unikornisos vannak, nekem személy szerint nagyon tetszenek a márka tokjai, mindig megpróbálnak nagyon szép, vagy éppen cuki darabokat kitalálni. A szett öt nagy lemezt tartalmaz.
A lemezek minősége a szokásos, kellően mélyek a minták, szépen fel lehet venni őket. A geometrikus kivételével mindegyik lemezen 14 nagyméretű minta található. Ami tetszik még, hogy mindegyik lemez külön nevet kapott és személy szerint szeretem ha a lemezeknek neveket is adnak, nem csak számokat. :D
INNEN tudjátok megrendelni a szettet, külön-külön pedig majd a neveikre kattintva linkelem őket.

És most jöjjenek a lemezekkel készült körmök is, mindegyikkel két-két, illetve az első és az utolsó előtti együttes felhasználásával is készült egy mani.



Unikornis rajongóknak kötelező darab! :)










































(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja véleményemet.)

Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése