NAIL ART | GlamNailsChallenge június

Ma több körmöt, egészen pontosan nyolc festést hoztam nektek, amiket a Glam Nails Challenge júniusi fordulójára készítettem. Aki követ Instagramon az már találkozhatott a manikkal, most egy bejegyzésbe összeszedtem őket.



Első témánk a narancs volt. Márványos alapot készítettem, többféle témához illő árnyalatból, amire aztán fehér lakkal narancsokat nyomdáztam.



Másodjára egy pálmafás manit kellett készítenünk. Nagyon rajongok az ilyen festésekért, és már régóta el is volt mentve egy különlegesebb az inspirációs mappámba. Úgy gondoltam, most illik a témához. Fehér alapot használtam, amire neon színekkel pálmafákat rajzoltam. 



A neon témához egy rózsaszín színátmenetes alapot készítettem, amire fekete színnel álomfogós mintákat nyomdáztam. A képek sajnos nem adják vissza a mani élénkségét, pedig élőben nagyon vibráló színe volt. :)



A negyedik téma a medence parti volt, ahol mindenki szabadjára engedhette a fantáziáját. Nagyon sokat vacilláltam rajta, végül kék színekből márványos alapot készítettem, a gyűrűsujjamra pedig egy stamping decal került a Moyra nyárias lemezéről. 



 Talán az egyik legnagyobb kihívást a tie dye téma okozta számomra, amit többszöri próbálkozásra sikerült összehoznom. Először megpróbáltam rögtön a körmömön összehúzni a színeket, de valahogy nem értem el sosem a kívánt hatást. Végül a Moyra designer padján készítettem el a rózsaszín, kék színekből álló összeállítást. Így sem vagyok maradéktalanul elégedett vele, biztosan gyakorolni fogom még ezt a technikát.



 A rák témára egy "homokos" alapot képzeltem el, amit az Essence nude sand lakkjával értem el. A rákocskák és a kagylók stamping decallal készültek. Nem gondoltam volna, de nagyon megszerettem ezt a manit. :)



A hullámok témára először készített manimat elvetettem, végül második nekifutásra sikerült elfogadhatót alkotnom. Szintén márványos technikával készült, amihez háromféle kék és fehér lakkot használtam fel.



A teknős témára semmi ötletem nem volt, meg eléggé el is csúsztam vele, így a júliusi kihívás első témájával vegyítve (ami a polip) alkottam ezt a manit, ami egy víz alatt világot akar ábrázolni. :D Színátmenetes alapot készítettem (ami a képeken nem látszik :/) amire nyomdával vittem fel a mintákat.


Sikerült kicsit megcsúsznom a témákkal és később posztoltam őket, mint kellett volna, de végül behoztam a lemaradásomat és úgy döntöttem, hogy a júliusi kihívásba is belevágok, aminek az összegzéséről majd szintén lesz egy bejegyzés. :)

Nektek melyik a kedvencetek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Ha jobban megfigyeljük az utolsó manit, akkor látszik a színátmenet az alapban. :) Nekem a rákos manikűröd lett most a kedvencem. Azt szívesen viselném én is. :)

    VálaszTörlés