ManiCute | madarak

Annyira gyorsan telnek a hetek, hogy az előző forduló valamiért egészen ki is ment a fejemből és bár megfogadtam magamnak, hogy pótolom az elmaradásomat, valamiért mindig csak halogattam. Most nem felejtkeztem el róla, bár elég nehezen ment az ötletelés, de végül megszületett a remekmű. :)



A madarakról nekem rögtön valami vintage stílusú manikűr jutott eszembe. Elő is kaptam hát a Moyra Vintage lemezét, hogy majd arról a madaras-kalitkás nyomdát fogom felhasználni, de addig-addig gondolkoztam a színösszeállításon és a mintákon, míg végül elvetettem, gondolván elég elcsépelt ötlet lenne már. Kezdtem az egész gondolatsort elölről, aztán mint egy isteni szikra, beugrott, hogy hoppá, bizony a pingvinek is madarak... :D Innentől már nem volt nehéz dolgom, hiszen több pingvines lemezem is van, na meg szabad kézzel is tudok ám rajzolni. Mivel a Bundle Monster Fuzzy and Ferocious - Cuteness in Cold lemezét régóta ki szerettem volna próbálni, így nem volt kérdés, hogy a rajta található pingvines mintát fogom választani. Alapszínnek a Bow polish Tears don't fall színváltós lakkját választottam. Gyűrűsujjamra stamping decalt csináltam az előbb említett BM lemezzel, a középső ujjam pedig hópelyhes mintát kapott. Csütörtökön csináltam a manikűrt és lám péntekre meg is hozta a havazást. Hogy a többi körmöm se maradjon üresen (mintha annyira unalmas lenne ez a lakk önmagában... :D), ezért kaptak egy réteget az OPI Pirouette my whistle fedőlakkjából. :)






Nektek hogy tetszik? :)

 

Share this:

CONVERSATION

6 megjegyzés:

  1. Annyira éreztem, hogy te pingvinezni fogsz mára :)
    Űbercuki lett :D

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon édes, tökéletes manikűr, nagyon tetszik a hópehely is, a pingvin is meg a színváltós lakk is, nekem is megvan, de legtöbbször kék színű.

    VálaszTörlés