Manikűrvadász XXIX.

A tavalyihoz hasonlóan az idén is jelentkezünk karácsonykor a Manikűrvadász újabb fordulójával, ahol megpróbáltunk ünnepiesebb manikűröket vadászni a párunktól. A 29. fordulóban Anditól inspirálódtam, akinek már régóta követem a munkásságát.


Többször is átnéztem Zsebboszi blogját, különösen az ünnepi manikűrjeit és bár elég nehezen, de végül választottam közülük. Ez a színátmenetes, havazásos festése fogott meg leginkább, amit a karácsonyi körömkihívás havazás témájára készített. Az alapkoncepción nem változtattam, fehér-szürke átmenetet készítettem, amire ezüsttel nyomdáztam. A képek nem adják vissza, élőben sokkal jobban látszottak az ezüst hópelyhek. A gyűrűsujjamra egy nagy fehér hópelyhet is megpróbáltam ráapplikálni, de sajnos nem sikerült, így arra dupla nyomdázás került, az ezüst után fehér színnel. A kivitelezés sajnos nem lett a legszebb, de sokan dicsérték. :)

Andi változata:

Az én verzióm:



Karácsony napjaira sikerült eltűnnöm, sajnos 24.-én még dolgoznom kellett, tegnap pedig a rokonokkal töltöttük a napot, így, bár tervben volt, de nem maradt már időm bejegyzést írni. Azért remélem jól teltek az ünnepek mindenkinek, további jó pihit mindenkinek, aki már az évben nem dolgozik és kitartást minden sorstársamnak, akiknek holnaptól ismét vissza kell rázódniuk a dolgos hétköznapokba! :)


Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés: