TESZT | Bundle Monster - Mochi Stamper

Egyik reggel úgy keltem fel, hogy nekem szükségem van egy hatalmas nyomdapárnára. Nem tudom mi okból, de nekem mostazonnalrögtönkell. :D Nézegettem e-bayen hátha van valami nagy nyomdapárna, de nem találtam semmi érdemlegeset, így esett a választásom a Bundle Monster Mochi Stamperére. 


 Így lettek BM lemezeim is, hiszen ha már lúd, legyen kövér, sok a szállítási költség és néha jól esik meglepni magamat. Alig vártam már, hogy ideérjen és mikor a kezembe fogtam, mint egy őrült, bontottam ki a csomagot. Természetesen a hatalmas nyomdázóra voltam a legjobban kiéhezve, a lemezekkel nem is foglalkoztam..
Egy papír tokba érkezik, két lehúzóval együtt. Tényleg hatalmas, egy MoYou, vagy egy BPS lemez mintái simán rá férnek. Iszonyú puha és kicsit taknyos is, rögtön felszed minden féle szöszmöszt.


Fényes a felülete, így a legelső használat előtt érdemes felbufizni, felmattítani a felületét. A MoYou Tropical 07-es lemezével használtam először. Az első pár próbálkozásom kudarcba fulladt, majdnem fel is adtam már, mikor rájöttem, hogy rosszul próbálkozom. Mindig jól rányomtam és a közepén egy sávban sosem vette fel a mintát. Aztán megnéztem egy pár videót róla és rájöttem, hogy rosszul csinálom. a négy sarkát picit bele kell nyomkodni a tartójába, hogy egy picit domború felületet kapjunk és görgetős módszert kell alkalmazni és táddááám elsőre sikerült. Picit sietni kell a mintafelvételnél, a lakk nehogy bele száradjon a lemezbe.
Arra figyelni kell, hogy az ujjunkat jóóól bele kell nyomni a mintába, mert különben lesznek részek, amik nem maradnak meg a körmön, így  jártam néhol én is.




Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Ez nekem teljesen új, hihetetlen mik vannak. Szép a mani!

    VálaszTörlés
  2. Hatalmas nyomdapárnának nem értem az értelmét :D Vicces,de nagyon pazarlónak tűnik,nyomdalakk szempontjából biztos :)

    VálaszTörlés