NOTD | nyaralós

Múlt héten nyaralni voltunk és ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek a körmeimre. Már hetekkel a nyaralások előtt elkezdem tervezni a manikűrömet és megpróbálok mindig valami egyedit alkotni, valamint olyat, amit 2 hétig is elbírok viselni magamon, mert ilyenkor elég nehezen rázódom vissza a körmök világába. :D


Többször is hangoztattam már, hogy imádom az élénk, feltűnő, neon színeket, most is ezekre esett a választásom. Mintában pedig mindenképp a nyárias, trópusi, pálmafás vonalon szerettem volna mozogni. 
Kezdjük az elején.. szerencsém volt, két hétig szabin voltam, ezért sem siettem el a dolgot, ugyanis a körmöm 3(!!!) napig készült. Elég pepecselős munka volt, ezért sem csináltam meg egy nap alatt. Sajnálom, hogy az elkészítés lépéseit nem fotóztam le, de amint időm engedi mindenképpen pótolom. :)
Első nap két rétegben fehér alapot kentem fel, majd megcsináltam a színátmeneteket. A színeket folyékony latex és nail vinylx segítségével választottam el egymástól, így sikerült egy-egy körmömre kétféle ombrét is csinálni, vagy éppen így került a gyűrűsujjam közepére egy színátmenet. Második nap lusta voltam, csak a maradék fehér részt töltöttem ki színekkel. Végül a harmadik nap a fekete csíkok és pálmafák következtek, amiket akrillal rajzoltam meg, majd két réteg fedőlakkal fejeztem be. Remélem nagyjából érthető voltam.
A végeredményt nagyon megszerettem, még most is hordom és valószínűleg csak a hétvégén kerül lemosásra. :)







Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Húúú, ez tényleg gyönyörű, aprólékos munka, annyira tökéletes!!! Minden egyes köröm tetszik!!

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlenül gyönyörű ez a mani, órákig tudnám nézegetni. *.*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon csodás manikűr lett *-*

    VálaszTörlés