LAKKTESZT | Moyra Coral collection - 214 Reef; 215 Feel love

A Moyra Coral kollekciója ha jól emlékszem, még márciusban jelent meg. Mivel imádom a korall lakkokat teljesen rá voltam kattanva, viszont mire eljutottam a boltba, már csak az egyik narancsos társukat tudtam beszerezni.


 A Reef és a Feel love árnyalatokat szereztem be. Nem írnék külön mind a két lakkról, összességében a szokásos Moyra üveg, ecset, minőség, mind a kettő két rétegben fed, gyorsan száradnak picit mattra, így ajánlom rá a fedőlakk használatát. A képek nem adják vissza az igazi színüket, nagyon élénk, vibráló neon árnyalatok, a Reef picit narancsosabb, a Feel love pedig egy kicsit rózsaszínesebb beütéssel. Tényleg csak éppen hogy egy árnyalat különbség van közöttük, talán a legutolsó képen látszik a legjobban, hogy miről beszélek. :D

Reef:


 
Feel love:





Nektek melyik tetszik legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Ezek nekem is megvannak, ill. a legvilágosabb is. Szerintem pirosas rózsaszín neonok de mégis narancsosak :) Imádom őket, a Feel love a kedvencem. Ma is vettem öt Moyra lakkot munkába jövet, nem szabad betérnem a háztartási boltba. (Na jó, egyik a kék színű alaplakk, az nem igazi lakk, 3 meg az elfogyottakat pótolta.)

    VálaszTörlés