LAKKTESZT | Cupcake Polish - Unicorn kollekció

Lehet, hogy már unalmas és nem is újdonság, de én is elhoztam nektek a Cupcake Polish Unicorn kollekcióját. Életemben nem voltam még így oda lakkokért, első látásra szerelem volt. *-* Aztán mikor megtudtam, hogy végre a Naillandben is kaphatóak lesznek, na nem is kellett nekem több... Természetesen előrendeltem őket, amolyan szülinapi ajándékként, persze addigra nem értek ide, de jobb későn, mint soha. :) Egyenlőre "csak" a kollekció négy tagja van nálam, pedig szerettem volna mind az ötöt, de a pénztárcám sírt, így hármat engedtem meg magamnak, meg az egyiket a barátomtól kaptam. Nagyon nehezen döntöttem melyik maradjon ki, napokig gondolkoztam, végül a Dream nem került bele a kosaramba, de biztos vagyok benne, hogy ő is az enyém lesz. :)


A lakkokról ugyan az mondható el, ezért nem ismételgetném folyton magamat. Színezett (rózsaszín, lila, türkiz, zöld) jelly alapjuk van, telis-tele millió aprócska holografikus glitterrel. A sok csillám ellenére nagyon szépen terülnek, egyáltalán nem nehézkes a felvitelük. Önmagukban is fednek, mindegyiket két rétegben vittem fel, gyorsan száradnak. Kicsit érdes a felületük, de egy vastagabb rétegfedőlakkal ez könnyen orvosolható. Álomszépek, valami brutálisan holoznak már a legminimálisabb fényviszonyok között is előbújik belőlük a csillogás. Nem is tudok mást hozzá fűzni, beszéljenek a képek helyettem. :)

Wish





Believe





Imagine





Magic







És nem bírtam ki, rögtön csinálnom kellett egy nyakláncot is, mióta ez a bejegyzés megszületett már másik medál is született, hogy mindig magammal tudjam őket hordani. *-*

Ha Ti is szeretnétek őket magatokévá tudni, a Naillandnél meg tudjátok rendelni őket, úgy láttam pillanatnyilag a Believe-n kívül mindegyik van raktáron. :)

Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

4 megjegyzés:

  1. Megmondom őszintén a nyaklánc tetszik a legjobban :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a lakkok,de talán az én ízlésemnek kicsit tömény lenne.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is túl sok, mindegyik. De a nyaklánc meseszép. :)

    VálaszTörlés