TESZT | Moyra nyomdalemez - 15 Lacelove

Nagyon régóta szemezek már ezzel a lemezzel, nagyon sokat hezitáltam is rajta, hogy kell-e ez nekem, végül a legutóbbi Moyra rendelésemnél beledobtam a virtuális kosaramba. Hadilábon állok a Moyra lemezeivel, mert gyönyörűek és kidolgozottak a minták, viszont hatalmasak és valamelyiket ha belerokkanok sem tudom semmilyen nyomdapárnával és nyomdalakkal szépen felszedni.


A Lacelove nevű lemez tele van csipke mintával, személyes kedvencem a második és a harmadik sor második mintája. Sok embertől hallottam már és egyetértek velük, hogy hatalmasak a minták és nem mindegyik mutat jól kicsi körmökön, de kezdek már hozzászokni ehhez. Első használat után azt hittem, hogy sírva fakadok, majdnem kidobtam már a kukába, egyszerűen sehogy sem akarta felszedni a két nekem tetsző mintát, akárhányszor töröltem át a lemezt és bármilyen nyomdalakkot és párnát próbáltam. Végül kb a 20. próbálkozásra sikerült egy értelmeset nyomdáznom, csak más technika kellett hozzá. :D Ezen felbuzdulva  készült a hétfői Manikűrvadászos bejegyzés körme, amihez szintén ezt a lemezt használtam és bár eléggé megszenvedtem vele, a végeredményen szerencsére nem látszik. És azóta már két vendégemnek is olyan csipkemintát nyomdáztam több-kevesebb sikerrel. :) Szó mi szó, én szeretem ezt a lemezt, mert tényleg szépek a mintái, viszont ha valami gyorsat akarok, nem hiszem, hogy őt fogom előkapni a szekrényemből. :)


A papírra nyomdázáshoz és a tesztmanihoz nem nyomdalakkot használtam, meg is látszik rajtuk, hisz nem olyan erőteljesek a minták, de így láttam most gyorsabbnak. :)





Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Milyen lakkra nyomdáztál? Nagyon szép ez a halványlila alap.
    Én már csak a szilikonos nyomdázót veszem elő a Moyra nyomdalemezhez, mással esélytelen, így is minden 2. vagy 3. mintafelvételnél pucolni kell mindent.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Moyra Angel kollekció, hamarosan lesz róla teszt, nekem nagyon megtetszettek ezek a lakkok. :) Én mindennel próbálkozom még mindig. :/

      Törlés
  2. A Damask Drapery az első nyomdalemezem, de következőnek ezt néztem ki. :)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszépek a mintái, de tényleg igen macerásak ezek a Moyra lemezek...
    Ez a lemez nekem is megvan, de még csak néhányszor használtam. Az alaplakk nekem is nagyon tetszik, ha jól sejtem, ez az Angel collection valamelyik lakkja (nekem a Diniel van meg, de az talán rózsaszínesebb)

    VálaszTörlés
  4. Én a Florality 2-es lemez mintáit nem bírom felvinni sehogy sem, pedig már az összes nyomdázómat és nyomdalakkomat végigpróbáltam.

    VálaszTörlés
  5. az alap engem is érdekelne :)

    VálaszTörlés
  6. Szép, de mivel van már pár csipkés lemezem, így nem pont ez fogott meg a Moyra kínálatából. :D Én személy szerint a Moments és a Maharaja lemezeket néztem ki. :D Meg is vettem volna, ha a szombaton is nyitva lenne a Moyra üzlete. :( De azért kárpótoltam magam. :D Ha kíváncsi vagy meglesheted a blogomon hogy miket vettem a pesti kiruccanásomkor. :D

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép a lemez, de a csipkeminta nem a kedvencem.. :D

    VálaszTörlés
  8. Hm... nagyon gondolkodom rajta. De nálunk valamivel drágább, mint Magyarorszgon (gondolom, szállítási díj+ kell valami haszon a forgalmazó üzletnek is), így nem tudom... tényleg kéne már egy csipkés nyomdalemez is, de pl a LadyQueen most baromi jó csipkés lemezeket adott ki, lehet onnan fogok válogatni, tesztelésre kérni vagy pontokat felhasználni.
    sajnos ugyanezt tapasztaltam én is, nagyon nehezen lehet a minták nagy részét felvenni. Ha a Moyra lemezével készülök manit alkotni, mindig úgy kalkulálok, hogy az nem lesz egy rövid folyamat.

    VálaszTörlés
  9. Szia ez a lemez nekem is megvan :-) és pont nekem is az a kettő csipke tetszik a legjobban, de sajnos nem tudom felvenni :-( a többi mintát sikerült felvenni de a csipke az maga a rejtély, pedig legtöbb vendégem azt választaná :-) valami plussz tanács?! Megköszönném

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igazából csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg többféle nyomdalakkal és nyomdapárnával felvenni a mintát, valamint a technikát is ki kell tapasztalni, van akinek görgetve, van akinek rányomva jön fel. Én a Kaleidoscope és a Born Pretty nyomdalakkjára esküszöm, valamint a közepesen puha nyomdafejekre. :)

      Törlés