LAKKTESZT | AVON Magic Effects - Diamond Shatter

Ismét volt lehetőségem újabb lakkokat tesztelni az Avon jóvoltából. A mai darab bár már régebbi és ha jól tudom már csak a webshopból lehet rendelni, én mégis nagyon rákattantam. Nekem kicsit a F.U.N Lacquer 2nd Anniversary kollekció fedőlakkjai jutnak eszembe róla, amik nagyon megtetszettek, de az áruk kicsit húzós, így ez a ma bemutatott lakk jó alternatíva lehet rájuk.


Ez a lakk szintén a Magic Effects családból származik. Az üvege és az ecsete a szokásos Avon, én már nagyon megszerettem őket. A Diamons Shatter egy fedőlakk, aminek átlátszó az alapja és ebben úszkál sok-sok apró, kicsi, közepes, nagy és még nagyobb jégfólia darab, amik kék, sárga, lila, rózsaszín és hasonló színekben pompáznak. Aki ismeri a jégfóliát, az tudja, hogy nem könnyű vele bánni, elég macerás. Az ecset elég szilánkot vesz fel, viszont mivel kiállnak a köröm felületéből, érdemes rá fedőlakkot használni, hogy ne karcoljon. Én fehér és fekete színeken próbáltam, de mindegyik színen más-más arcát hozza elő, ezért is tetszik nekem nagyon. :)











Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem ezt a fedőlakkot, sötét színeken csodásan tud mutatni :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek Megaerával, én is nagyon szeretem ezeket. Egyedül az szokott lenni a probléma, hogy alig lehet kivadászni elegendő mennyiséget az üvegből. De akkor ezek szerint ennél nincs ilyen gond : )

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép mindkét szín fölött. :) Megnézném mondjuk egy sötétkék vagy lila fölött hogy mutat. :P

    VálaszTörlés