TESZT | Inecto Naturals argános és kókuszos kézkrém

Egy rendhagyó bejegyzéssel készültem mára, bár ha jól emlékszem még a blog indulása utáni hónapokban már írtam egy pár kézkrémről. A körmök ápolása mellett fontos szerepet játszik a kezek ápolása is nálam, főleg ebben a hideg időben. Ilyenkor könnyebben kiszárad a bőröm és hát a munkám miatti folyamatos fertőtlenítés és a por erre csak rátesz még egy lapáttal. Sok kézkrémet próbáltam már, több-kevesebb sikerrel, így nagyon örültem, hogy az Inecto megkeresésének.


Az Inecto Pure termékek új nevet kapva (Inecto Naturals) és új csomagolásban kerültek ki újra a drogériák polcaira. A termékek 90%-ban természetes eredetű, tehát semmilyen allergén anyagot nem tartalmaznak, valamint színezéktől és parabéntől is mentesek. Napi 2x használom őket, reggel és este, felváltva. Ha itthon vagyok, akkor néha napközbe is be szoktam kenni a kezemet, különös figyelmet fordítva az ujjaim közti részre és a körömágybőrömre, hiszen ezeken a részeken szárad ki leghamarabb a kezem.

Inecto Naturals kókuszos ápoló kézkrém
"Az organikus kókuszolajat tartalmazó könnyű krém gazdagon ápol és nem hagy ragacsos érzést. Használatával a kéz bőre és a körmök ápolttá és ragyogóvá válnak."
Finom, nem túl hivalkodó kókuszos illata van. Könnyű krém, könnyen bele lehet masszírozni a bőrbe, gyorsan felszívódik, ami nálam fontos szempont és nem hagy ragacsos érzést maga után, selymesebbnek érzem a bőröm tőle. 1-2 kézmosás után halványul az illata, de még kicsit mindig érezni

Inecto Naturals argános hidratáló kézkrém
"Ápoló kényeztetés a kezeidnek. A könnyű állagú, hamar felszívódó, organikus argánolajat tartalmazó krém csodát tesz a kéz bőrével. Csak a puha és ragyogó bőr marad neked!"
Bevallom nem tudom milyen illata van az argán olajnak, biztosan ilyen, kicsit erősebbnek érzem, mint a kókuszos társát. :) Az előzőhöz hasonlóan egy kellemes állagú krém, könnyen belemasszírozható a bőrbe, gyorsan szívódik fel és ennél sem észleltem ragacsos érzést, inkább csak puhább, selymesebb lett a bőröm tőle. 


Ha még többet szeretnétek megtudni a márka termékeiről, akkor kattintsatok a http://inecto.hu weboldalra. Rendelni pedig a http://takemeshop.hu/ webshopból tudtok, vagy pedig a DM, Rossmann, Tesco és Auchan üzleteiben érhetitek el őket. A kézkrémek ára 749 Ft/db, ami nem egy egyet rengető ár értük, a kézkrémeken kívül pedig tusfürdők, samponok testápolók is kaphatóak a kínálatukban. :)

(A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Ti milyen kézkrémeket használtok? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Szemezgetek velük én is : )) örülök,hogy írtál róla mert nekem is fontos szempont, hogy ne hagyjon ragacsos érzetet.

    VálaszTörlés