TESZT | Born Pretty Store nyomdalemez BP-45

Általában kreatív manikűrökben szoktam nektek megmutatni a Born Pretty Store egy-egy nyomdalemezét, de most se időm, se energiám nem volt gondolkozni, szóval csak "simán" felnyomdáztam őket a körmeimre, mert már több, mint egy hónapja arra várakozik, hogy bemutathassam nektek. :)


Nem újdonságról van szó, bizonyára sok helyen láttátok már, elég régen kapni már a webshopban, viszont én még csak most tettem rá szert, nem is értem miért... :D A lemez téli mintákat tartalmaz, jegesmedvével, igluval és persze a pingvinek sem hiányozhatnak róla. Többek között ezért is kértem most ezt a lemezt tesztelésre. A minták sekélységével egyébként nincs baj, bár a MoYou sokkal mélyebb, ezzel gyorsabban kell dolgozni és érdemesebb sűrűbb, lassabban száradó nagyon jól pigmentált lakkal nyomdázni. Nekem például eddig az Essence nyomdalakkjaival nem is sikerült felszedni a mintát, csak a BPS nyomdalakkjaival. Fehér alapra nyomdáztam feketével, mint látjátok szépen sikerült felvinni a körmeimre a mintákat. :) INNEN tudjátok megrendelni.











(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Általában a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek, és ez most nagyon igaz a te manidra is. Szerintem szuperül néz ki! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon aranyos lett, nem is kell ennél bonyolultabb, hiszen a minták nagyon változatosak és önmagukban is látványosak. Szeretem én is ezt a Moyra lakkot, elő kellene vennem, nekem ez téli lakk!

    VálaszTörlés
  3. Nekem is tetszik. És ha valamilyen mani alá jók a Sea Salt lakkok, akkor az ezek. Tökéletes a lakkválasztás. :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is nagyon tetszik, aranyos lett! :)

    VálaszTörlés
  5. Annyit szemeztem mér ezzel a lemezzel, de csak nem rendeltem még meg. :D Cuki lett a manikűr.

    VálaszTörlés