LAKKTESZT | Orly - Spark; Coachella Dweller

Nem is olyan régen volt egy hatalmas nagy Perfect Nails-es rendelésem, és ha már rendeltem, persze az Orly lakkok között is szét néztem. Nem apróztam el, sikerült 7 lakknak is becsúsznia a kosaramba. Mentségemre legyen szólva, hogy mind akciós volt, 1890 Ft helyett most 490 Ft-ért dobálnak ki egy csomó árnyalatot és mivel augusztus 20.-án 20%-kal olcsóbban lehetett kapni mindent, így kb 400 Ft-ért jutottam egy darabhoz, ami azért nem is olyan rossz ár egy Orly lakkért... :)


Eddig egyetlen egy darab lakkom volt a márkától, egy arany glitteres mini lakk, amit mai napig imádok, így nagyon kíváncsi voltam már rájuk is. Persze annyira nem volt meglepetés, hiszen a munkahelyemen is Orly körömlakkokat és gél lakkokat használunk, így már a nevük alapján tudtam, hogy milyen színekre is számíthatok élőben, hiszen tudjuk a képek elég csalókák tudnak lenni néha. :)

Spark
A lakkok üvegét imádom, főleg a gumis kupakot, nagyon jól lett kialakítva. Az ecsetük hosszú, vékony, jobban szeretem a lapítottat, de azért ehhez is hozzá lehet szokni. A lakk állaga nekem kicsit híg, vékony rétegben kell felvinni, hogy ne folyjon minden hova. Így 3 rétegre volt szükség, de cserébe gyorsan szárad. A Sparnak igazi citromsárga, picit vaníliás színe van, a képeken kicsit élénkebbnek látszik, mint élőben. Szükségem volt már egy szép sárga lakkra, így egyáltalán nem bántam meg a beszerzését. 




Coachella Dweller
Szintén folyós az állaga, így belőle is három réteg kellett, de ő is gyorsan szárad. Képeken szintén élénkebbnek látszik, de éppen csak egy hajszálnyit. Picit piszkos, szürkés zöld beütése van, de zöld színre is szükségem volt már, így az ő megvételét sem bántam meg. :)




Ti szeretitek az Orly lakkokat? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Nincs Orly lakkom, krém lakkot többnyire csak Moyrát meg GR-t veszek. Addig jó, amíg nincs polcuk a közelben :) Szépek ezek a színek, és hát kellenek, alapszínek, főleg nail arthoz :)

    VálaszTörlés
  2. Az Orly lakkokkal elég szoros barátságban vagyok, mert én vagyok annyira maximalista, hogy ha a körmömet nem tudom tökéletesre formázni, lakkozni és díszíteni (márpedig elég ügyetlenke vagyok és nem tudom), akkor szakemberre bízom őket. A Nail&Go-s lányok pedig vagy Orly-val, vagy pedig OPI-val dolgoznak... róluk csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Fel is merült bennem egyébként a kérdés: csak nem te is egy Nail&Go - Lány vagy? <3

    VálaszTörlés
  3. Nekem is a sárga tetszik inkább. :)

    VálaszTörlés
  4. A sárgának iszonyat jó színe van. :)

    VálaszTörlés