LAKKTESZT | Orly - Boho Bonnet; Prisma Gloss Silver

Ma ismét két Orly lakkot hoztam nektek, amiket szintén akciósan szereztem be. Ők is nagy kedvenceim lettek, eddig még nem kellett csalódnom a márkában. :)


Boho Bonnet
Ismét sikerült jól választanom, szürke színből ugyanis egyetlen egy darabom van a kis gyűjteményembe, nem is tudom miért, pedig nagyon jól lehet párosítani több színnel is. Középszürke árnyalata van. Az állaga szintén folyósabb, szintén három réteges, gyors száradással. Vigyázni kell a rétegek között, mert ha nem hagyunk elég időt a száradásra, a felkent réteg könnyen felszedheti az alsót és foltos lesz. A képeken nincs rajta fedőlakk, láthatjátok elég fényes lesz a felülete. :)



Prisma Gloss Silver
Sokat gondolkoztam, hogy az arany, vagy az ezüst változatát vegyem-e meg, végül az ezüst győzött. Bent a munkahelyemen is sokan szeretik ezt a lakkot, jól fel lehet vele dobni az egyszerű színeket. Egy fedőlakkról van szó, amiben aprócska ezüst holografikus csillámok találhatóak. Az Essencenek van egy ugyan ilyen lakkja, ezt is használat előtt fel kell rázni, hogy az aljára leült mikrocsillámok szépen el tudjanak oszolni az átlátszó lakkban. Egy rétegben kentem fel, láthatjátok már így is nagyon sok csillám jut a körmökre. :)





Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Praktikus választás :) Sokszor választok halványszürkét a fehér helyett, nekem a fehér fura alapnak. Ez is nagyon szép árnyalat.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép mindkét lakk, nekem a fedőlakk azért jobban tetszik. (-:

    VálaszTörlés
  3. A szürke nekem egy kicsit túl kékes, viszont a fedőlakk nagyon hasonlít a CG Fairy dust lakkjához, ami kívánságlistás. :)

    VálaszTörlés
  4. Tök jó mind a két lakk, a csillámoshoz van hasonlóm essenceben. :)

    VálaszTörlés