Harmadik...

3 ÉV! Bizony a mai napon tölti az én drága blogocskám a 3. szülinapját. Még emlékszem az első bejegyzésemre és az első képeimre. Akkor még nem tudtam, hogy ennyire kitartó leszek ezzel kapcsolatban. :)



Mostanra annyira beleépült már a mindennapjaimba a blog, ez már nem csak hobbi, ez már egy szenvedély. Bár vannak napok, hetek, amikor nincs kedvem vagy éppen energiám írni, de ez a munkának tudható be. Olvastátok már, műkörmösként dolgozom, így már tényleg az életem része lett a körmözés és már nem is tudnék nélküle élni. Szerintem (remélem szerintetek is) rengeteget fejlődtem ez alatt a pár év alatt, szebben festek már körmöt, a képek minősége is sokkal jobb lett, persze van még hova fejlődnöm, de tudjátok, holtáig tanul az ember. :) Egyre több felkérést kapok különböző cégektől is, ami nekem külön öröm, hogy mások is értékelik a munkámat. A blog kinézetén egyenlőre nem szeretnék változtatni, nekem nagyon tetszik így, remélem nektek is. :)



Ha megengeditek azért untatnálak titeket egy kicsit a számokkal. :)
A blogon eddig összesen 999 bejegyzés található, 312 rendszeres olvasóval és 333300 oldalmegjelenítéssel. Facebookon 627 likeolóm van, bloglovinon 341-en követtek. Elérhető vagyok már több helyen is, többek között Tumblr-on, ahol már 590 feliratkozóm van, valamint Instagramon, ahol 586-an követtek. Nem régen elindítottam a Youtube csatornámat is, ahova eddig 13 videót töltöttem és 60-an iratkoztatok fel. Az elérhetőségeimet egyébként az oldalsávban találjátok. Lehet hogy ezek nektek nem nagy számok, de nekem nagyon sokat jelentenek. Hálás vagyok mindig 1-1 új feliratkozóért, lájkért, hozzászólásért. Mostanában egyre több e-mailt is kapok, amiben tanácsot kértek tőlem, el sem tudjátok hinni mennyire jól esik ez nekem. :)

Játék természetesen hamarosan lesz, csak még úton vannak a nyeremények. :)

Share this:

CONVERSATION

16 megjegyzés:

  1. 3 éve, nahát :) Boldog blogszülinapot, tényleg kitartó vagy!!

    VálaszTörlés
  2. Boldogságos blogszülinapot! :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot! :)
    Remélem sokáig olvashatlak még! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok! Boldog Blogszülinapot! :)
    Az én blogom is idén 3 éves, ha gondolod még játszhatsz a nyereményjátékon:
    http://www.turcsekgabi.hu/2015/08/nyeremenyjatek-3-eves-blog.html

    VálaszTörlés
  5. Őszintén gratulálok, és még sokszor ennyi blogszülinapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot, drága Manna. :))

    VálaszTörlés
  7. Boldog blogszülinapot, és még sokat-sokat kívánok :)

    VálaszTörlés