LAKKTESZT | Born Pretty Store Temix nyomdázólakk #5 #10

Az utóbbi időben a Born Pretty Store elég sok tesztalannyal lepett meg, az egyik csomagra nem is számítottam, nem tudom, hogy félre küldték-e, vagy nyertem valahol és nem láttam. Na meg mostanában váltottam be a pontjaim is, így elég sok mindenre szert tettem. Ma egy 3 in 1 bejegyzést láthattok, ahol két nyomdalakkot és egy nyomdalemezt mutatok be nektek. :)



Ezzel a nyomdalemezzel már a webshopba érkezése óta szemezek, annyira tetszenek ezek a nyárias minták rajta. Kb egy hónapja láttam akciósan, nem is gondolkoztam rajta, rögtön meg is rendeltem. A minták elég sekélynek bizonyultak, meg is küzdöttem velük rendesen. Sajnos az Essence nyomdalakkjaival nem igazán működött, gondolom az nem volt neki elég sűrű, meg ugye a száradási ideje is gyorsabb... Végül a BPS-es lakkokkal sikerült a nyomdázás örültem is neki nagyon. A két kedvenc mintám a legfelső sorban az első kettő, de mindegyik nagyon tetszik. A lemezt INNEN tudjátok megrendelni. :)


A két lakkot már nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, hiszen eddig csak az Essence nyomdalakkjait próbáltam. Előre lelövöm a poént, a BPS-es lakkokat jobban megkedveltem. Sokkal sűrűbb az állaguk, igaz kicsit büdösek és lassabban is száradnak, de a sekélyebb mintákat is szépen, hiba nélkül felveszi a nyomdapárna. Eddig csak fekete és fehér nyomdalakkom volt, most kaptam egy kéket is és ő is hibátlanul teljesít. A lakkokat INNEN tudjátok megrendelni, ahol 12 féle szín közül választhattok. :)







Rendelésnél használjátok a kódomat, hogy 10% kedvezményben részesüljetek! :)





 (A lakkokat tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

Nektek melyik a kedvenc nyomdázólakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

14 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Bocsi,töröltem a kommentem,mert félreírtam.Én is várok egy nyomdalakkot tesztre (a sötétkéket amit most teszteltél) ,nem fűzök hozzá sok reményt,hogy jó lesz :)
    Nekem a Konad és a Mundo de unas a kedvencem,ezekkel nem lehet mellé lőni a nyomdázásnál.A paletta nagyon tetszik,nekem ez nincs meg,de komolyan gondolkozom,hogy megrendelem én is,ha már idén nem biztos,hogy hasznát venném,tökéletes lesz jövőre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is szeretném már majd kipróbálni a Konad és a Mundo lakkokat, egyenlőre úgy vagyok vele, hogy az olcsóbb árkategóriás lakkok is megfelelnek, de ami késik, nem múlik. ;)
      én imádom ezt a lemezt (is), nyárra tökéletes, rendeld meg, nem fogod megbánni. ;)

      Törlés
  3. Szép a manikűr. Ez a fehér nyomdalakk kicsit átlátszó, nem? Vagy mindegyik ilyen? Nekem csontszínű van, MdU, az nem átlátszó, tömör a szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :)
      a sötétebb színeken tűnik így, a világosabbakon teljesen jó. :)

      Törlés
  4. Cuki lemez és a mani is az lett :)

    VálaszTörlés
  5. Azta, milyen jó ez a lilás tok a palettánál. :D
    Szép lett a manikűr, nekem még nincs bps nyomdalakkom. :)

    VálaszTörlés
  6. De jó minták*-* Nagyon szép lett!:)

    VálaszTörlés
  7. Ez a lemez nekem is meg van és nagyon szeretem, jó minták vannak rajta! A manikűröd tetszik nagyon! Ez a nyomdalakkot nem ismerem, nekem ilyen BP kék nyomda lakkom van: http://www.bornprettystore.com/green-color-nail-stamping-polish-nail-varnish-stamp-p-1325.html és egész jó. :) Annyi a bajom vele , hogy nagyon hamar szárad, és ügyesnek kell lenni, hogy a minta szép legyen.

    VálaszTörlés
  8. De jópofák a minták! Érdekes, én is kaptam egy váratlan csomagot nemrégiben a cégtől, lehet valami tömeges bloggertámadás folyik itt :D

    VálaszTörlés