Lakkteszt | SpaRitual - Hot Blooded

Még a tavalyi év végén felkeresett a SpaRitual egyik munkatársa és az a megtiszteltetés ért, hogy tesztelhettem néhány terméküket. Innen is nagyon szépen köszönöm a lehetőséget. :)
A SpaRitual kis hazánkban nem egy ismert név, hiszen csak öt csillagos szállodákban és exkluzív szalonokban használják ezt a márkát, viszont több külföldi blogon is találkozhattatok már velük, valamint nemrég megnyitották a webshopjukat is. A körömlakkjaik a vegán alapelvek szerint készülnek, minden körömlakkuk "5-free", azaz nem tartalmaz DBP-t, toulént, kámfort, formaldehidet és formaldehid gyantát. A termékek kizárólag növényi és ásványi nyersanyagokat tartalmaznak.
IDE kattintva megnézhetitek a körömlakk választékot, ami óriási, a márkánál vannak állandó színek, kollekciók és limitált kiadású lakkok is.


Tesztelésre én a Hot Blooded nevű lakkot kaptam, ami az állandó kollekció egyik darabja. Az üvege dundi, a kupak pedig gumis, amit én kifejezetten szeretek, hiszen ennek segítségével könnyebben le tudjuk tekerni a kupakot és precízebben felvinni a lakkot, mert még véletlenül sem csúszik le róla a kezünk. Az ecsete a China Glaze lakkokhoz hasonlóan hosszú és keskeny. Tudom sokan nem szeretik az ilyen ecsetet, de szerintem könnyű vele dolgozni, szépen fel lehet vinni a lakkot. Az állaga egyébként pont jó, két vastagabb, vagy három vékonyabb rétegben fed tökéletesen. Nagyon gyorsan szárad.
A Hot Blooded amint fent is láthatjátok egy erős, vérpiros színű zselés lakk. Eszméletlenül fényesre szárad, a képeken nem használtam hozzá fedőlakkot. :)







A végére pedig egy kis meglepetés, ugyanis ha a webshopból rendeltek, a blog olvasóinak 20% kedvezmény és ingyenes kiszállítás jár, ha az MKSR kódot használjátok!!


(A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet)

Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés: