Lakkteszt | Miss Sporty Holographic effect - 030 Electron pink

Egy ideje már várakozik a megmutatásra ez a lakkocska, még a blogkarácsony alkalmával kaptam Mesytől. Nem tudom, hogy lehet-e még kapni a drogériákban, azért megmutatom, hátha találkoztatok már vele és nem tudtátok eldönteni, hogy kell-e vagy sem. :)



Nem sok Miss Sporty lakkom van, egészen pontosan 4 db, nem is értem miért, pedig az üvege nagyon cuki és az ecsetét is imádom, nem mellesleg a minőségére sincs panaszom. Ez a lakk a Funtasy Holographic Effekt kollekcióból való, mégpedig a 030-as és az Electron Pink nevet kapta. Ebben a kollekcióban egyébként négy lakk található, mindegyik nagyon szép szerintem. :)
Aki szereti a holo lakkokat, annak kötelező, ugyanis a rózsaszínes, bár inkább pirosas alap telis tele van holo csillámokkal. Az üvegben egyébként jobban érvényesülnek a kis glitterkék, de a körmökön is szép. Két rétegben fed tökéletesen, az állaga is pont jó, a száradási idejére sincs panasz. :)








Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

7 megjegyzés:

  1. Csinos, üde, élénk, nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem az egész kollekció nem tetszik, sima lakkok, megszórva pár színesen csillogó glitterrel, de szerintem a holo-hoz semmi köze :/

    VálaszTörlés
  3. Szép lakk, nagyon csajos, jól áll. :)

    VálaszTörlés
  4. Ma is nézegettem ezt a lakkot, de ellenálltam. :) Miss Sporty még fejlődhetne holo lakkok szempontjából... Rajtad jól mutat ez a szín :)

    VálaszTörlés