Lakkteszt | Catrice Crushed Crystals - 01 Royal REDding

Ezt a Catrice lakkot még karácsonyra kaptam barátomtól. Tudom sok helyen olvashattatok már róla, de mivel egy mostani kifutó darabról van szó, így én is megmutatom nektek, hogy el tudjátok dönteni, hogy tetszik-e nektek vagy sem és még idejével be tudjátok szerezni. ;)


A Crushed Crystals családjában homoklakkok találhatóak, főként azoknak ajánlom, akik nincsenek oda az érdesebb felületekért. A Royal REDding, gondolom a nevéből is kitaláltátok már egy piros zselés (vagyis annak mondanám) alapú lakk, amiben kisebb és nagyobb piros glitterek úszkálnak. Felvitele könnyű, az állaga szerintem pont jó, két rétegben tökéletesen fed. Gyorsan szárad, és ami érdekes, hogy inkább fényesebb felülete van, ami közel sem annyira érdes, mint mondjuk a Lovely, vagy a Moyra homoklakkjai. Tetszik ez a lakk, de nekem inkább olyan bőr hatása van.






Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, különleges! :)

    VálaszTörlés
  2. wow, gyönyörű ez a lakk!! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó a poszt; én pont tegnap vettem meg ezt a lakkot a kiárusítás örömére. :D Eddig sajnáltam rá a pénzt.. Viszont nem próbáltam még, így legalább látom, mire számítsak. (-:

    VálaszTörlés
  4. Engem nem győzött meg, nem annyira homokos. :(

    VálaszTörlés
  5. Szép lakk. :) Én a lilával szemeztem már kétszer is, egyszer a Rossmannban, most meg a Müllerben, ott már csak fél áron volt. :D De végül csak otthagytam... De elhoztam a nudeosat. :3

    VálaszTörlés
  6. Jaj, annyira imádom ezt a lakkot! Mindig megcsodálom a manikat, amiket vele készítesz! *.*

    VálaszTörlés