körömcsodák #1

Már lassan 1 éve kaptam barátomtól a Körömcsodák című könyvet. Akkor sokan írtátok, hogy szeretnétek belőle látni 1-2 manikűrt az én kezem által is. Nem felejtettem ám el, csak a körömkihívások miatt nem nagyon volt időm más körmöt is csinálni. Most előkaptam és ha nem is az összeset, de néhány nekem tetszőt megcsinálok nektek a saját variációm szerint  is. :)




Elsőként erre a szegecses csodára esett a választásom. Nem sok szegecsem volt eddig, de most Born Pretty Store-ról rendeltem egy egész tárcsát, amiben 3 méretű arany és ezüst szegecsek vannak. INNEN tudjátok megrendelni. Nagyon könnyű őket felhelyezni a körömre, és nem állnak ki zavaróan a köröm felszínéből. Én átlátszó lakkba nyomogattam és azzal is fixáltam. Kibírt két hajmosást is.
Az alapkoncepción nem változtattam, csak a rózsaszín alapot egy kékesre cseréltem. A képek visszanézésekor vettem észre, hogy a gyűrűsujjam tetejére két szegecs került, de már nem volt időm újrafényképezni. :$









Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

15 megjegyzés:

  1. Szia! Nagyon jól néz ki a köröm, ügyes vagy! A szegecsek napi használat mellett nem esnek le?
    1 apró észrevétel, a címben köröcsodák van (m betű hiányzik) (tudom én sem írok tökéletesen a blogomon, nem beszólás csak észrevettem)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi, hogy szóltál. :D ha gyorsan írok, néha a billentyűzet nem veszi a betűket. :D
      nekem 4 napig volt fent ez a manikűrt, egy szegecs sem esett le a körmeimről, pedig 2x hajat is mostam, meg minden nap gyakorlatom van, amin kézilabdázunk meg röplabdázunk is többek között. szerintem ha jól belenyomkodod az alapba, akkor nem jönnek le. :)

      Törlés
  2. Nem is tudtam, hogy le van forditva magyar nyelvre ez a könyv :)
    Nagyon jól sikerült a manikűröd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerencsére ebből nem maradtunk ki, lefordították. :)
      köszönöm. :)

      Törlés
  3. A szegecs mekkora ötlet- nagyon jól mutat (:

    VálaszTörlés