karácsonyi szerzemények

Az idei, illetve tavalyi karácsony nagyon termékeny volt a körmös cuccokban, úgy gondoltam mivel már egy ideje nem írogatok haul bejegyzéseket, pedig szeretitek, ezért legalább az ajándékaimat mutassam már meg nektek. Ígérem, az évben ha nem felejtem el, minden hónap végén írok egy kis bejegyzést az adott hónap szerzeményeiről. :)


Mivel kifogyóban voltak a műkörmös cuccaim, ezért úgy gondoltam, feltöltöm a készletem. Mivel a Silcare márkáról már sok jót hallottam, ezért úgy gondoltam kipróbálom, mivel az árak is pénztárcabarátok. 15000 felett ingyenes volt a szállítás, ezt kiszerettem volna használni, elég sok mindent össze tudtam szedni.
Egyébként nagyon segítőkészek az oldal üzemeltetői, ugyanis mikor küldték a csomagot, kiömlött benne az ecsetmosó, eláztatta a reszelőt, valamint fixálóból sem olyat küldtek, amilyet rendeltem. Nővéremmel rögtön küldtünk egy e-mail az eladónak, aki másnapra elküldte is a hiányos illetve a felcserélt terméket. Szóval vevőorientáltságból 5*-ös. :)
A csomagban egyébként nagyon sok minden lapult, többek között, portalanító, építő zselék, gél lakkok, reszelők, strasszkövek, primer, fixáló, ecsetmosó és málna illatú körömápoló olaj is. :)



Nővéremtől kaptam ezt a cuki kis pingvines tartódobozkát, jó lesz a körmös cuccaimnak. :)
Valamint egy zsebmelegítőt is, szintén pingvines.



Pingvines papírzsebkendő. *-* Sosem fogom elhasználni.
 

 A lakkok sem maradhattak el, az OPI csomagot és a Catrice lakkot barátomtól, a Claire's lakkokat pedig tesómtól kaptam. *-*


 MoYou lemezek a kívánságlistáról! Imádom őket! Szintén köszönöm Bencének és Tincsónak!!! :)




Barátomtól kaptam még Mickey egeres csokit. *-* és ha már fittness-wellness instruktornak tanulok, egy kettlebelles könyvet is, bátyám egyébként pont azon gondolkozott, hogy kettlebellt kéne venni. :D
 

 A pingvines cuccok sem maradhatnak ki, kaptam egy jó meleg pulcsikát, egy cuki kabalát és két pingvines zoknit is. *-* Meg egy pizsit, ami bár nem pingvines, de lemaradt a képről. :D
 

 Pár apróság, hajkefe, cuki meleg zokni. :)


És a legcukibb. *-* Swarowskis pingvines fülbevaló. *-*


Ti miket kaptatok? :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz ajándékok *-*
    Cuki pingvines dolgok!
    Moyou lemez is nagyon szépek én is kaptam 2 lemezt karácsonyra!

    VálaszTörlés
  2. Egyre jobban vágyom már gél lakk szettre :) Annyira édesek ezek a pingvines cuccok :)

    VálaszTörlés
  3. aaaawh nagyon cukik! jó dolgokat kaptál. :) :D az opi princess szettet én is megkaptam, nálam is körmös és pingvines cucc túladagolás volt. :) moyou rendelésen pedig most gondolkodom, én is szeretném a cookbook 08-as palettát, csak sajnos mindenhol készlethiányos.

    VálaszTörlés
  4. Nahát, mennyi pingvines dolog van itt, sok szép ajándékot kaptál :)

    VálaszTörlés
  5. Mennyi cukiság. :) És mennyi körmös mütymüty :D Úgy látom az a pingvines doboz pont tökéletes nekik. :D

    VálaszTörlés