Lakkteszt | Catrice Million Brilliance - 08 My big green wedding

Catrice lakkom eddig nem nagyon volt, viszont a Million Brilliance kollekcióba beleszerettem, csak sajnáltam értük annyi pénz kiadni, meg nem sok jót olvastam eddig róluk. Viszont most kifutó darab lett 1-2 árnyalat, sok gondolkodás után, de beruháztam egyre, mégpedig a 08-ass My big green wedding árnyalatra.



Az üvegét imádom, már az is a luxus érzését kelti és bár az ecsete nem a lekerekített, hanem az egyenes fajta, mégis jó vele dolgozni. A lakkban minden megtalálható, amit csak bele lehet rakni, kisebb, nagyobb glitterek, csillámok zöld és arany színben. Kicsit nekem hasonlít az Essence Gold Fever lakkjára, ugyanis annak is ugyan ilyen volt a finise. Egyébként gyönyörű almazöld színe van, nincs még ilyen árnyalatú lakkom, ami nálam nagy szó, úgyhogy jól választottam. Fedőlakknak és magában is lehet használni, az én körmeimen 3 réteget láthattok magában. Gyorsan szárad, kicsit érdes a felülete, de fedőlakkal lehet rajta korrigálni. A lemosása viszont szörnyű... :/ Valamint befényképezni is lehetetlen. :D
Nekem összességében nagyon tetszik, biztosan fogjátok még látni a körmeimen és nem kizárt, hogy egy párt is kerítek neki. :)









Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Én a lilát vettem meg, a sápadt bőrömre ez a szín nem lett volna jó, de neked nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés
  2. Na ez a lakk csodás! Azt hiszem én is meg veszem. :)

    VálaszTörlés