karácsonyi kívánságlista...

Bár még nincs vége az ősznek, de sokan elkezdték már a karácsonyi ajándékok kitalálgatását, összeírogatását. Emlékszem gyerekkoromban mindig az újságból vagdostuk ki, vagy karikáztuk be azt a játékot, amelyiket szerettük volna, hogy így könnyítsük meg anyáék dolgát. :D
Most is egy kis kívánságlistát hoztam nektek, mivel tudom, hogy sok családtagom olvas, így egy kis segítséget, hogy könnyebben tudjanak nekem választani. :)



1. Két nagy mániám van, az egyik a pingvinek. És mivel a téli időszak a pingvinek szezonja, így bárminek örülök, ami pingvines! Főleg ruhákat szeretnék, mivel használati tárgyakat és kabalákat elég sokat beszereztem már az utóbbi időben. :)
Na meg egy nagy fekete pakolós táska sem lenne rossz. ;)



2. Kezdek kifogyni a parfümökből, eddig az összes Playboy illatomat karácsonyra kaptam. A VIP a kedvencem. :)

3. MoYou lemezekből sosem elég! 4 kedvencet választottam ki most, a Cookbook 03-as, és 07-es, a Festive 04-es, valamint a Fashionista 07-es lemezét. :)

4. A Moyra az egyik kedvenc márkám, imádom a lakkjaikat. Elég sok körömlakkom van már, de mivel sosincs elég belőlük, így csempésztem egy párat a kis listámba. Ezekkel az árnyalatokkal tuti nem lehet mellé lőni. ;)
Gel look 912, 931
Sand Effect 852, 854
Vivid Sand 717, 719
Sugar Sand 862, 864


5. Az Essence lakkokat is kedvelem és három különleges árnyalat is van most a kínálatukban, amiket mindenképp szeretnék megszerezni. :)
Colour & Go 190 Kiss me, freddy
Twinklink bling bling 20 Hidden garden
Sparkling Sugar  15 Underwater love
 6. És a legeslegszebb álom, tényleg a legnagyobb a Zoya lakkok. Már egy ideje teljesen oda vagyok a Zoya Magical Pixie Dust lakkjaiért, egészen pontosan az Arlo, Bar, Ginni és Vega árnyalatokért. :)



Nos ennyi lett volna az én kis kívánságkosaram, persze ha nem kapom meg mind és nem is ezeket, akkor sem leszek szomorú, ezek csupán apró tippek, hogy mivel lehet nem mellélőni és legjobban meglepni engem. :)

Share this:

CONVERSATION

5 megjegyzés:

  1. A Fashionista 07-es lemezt én is szeretném :)
    Én is elkezdtem a karácsonyi kívánságlistámat, de majd csak jövő héten jelenik meg, meg akarom várni a karácsonyi dolgokkal a decembert :)

    VálaszTörlés
  2. Zoya körömlakkok nállam állandó jelleggel a kívánság listámon vannak :))
    Kívánom, hogy mindent amit felsoroltál sikerüljön megkapnod.

    VálaszTörlés
  3. A Playboy parfümöket imádom én is, nekem is az egyik kedvencem a VIP. :) Szerintem lassan írok majd én is egy kívánságlistát :D

    VálaszTörlés
  4. Azok a pingvin ruhák nagyon cukik... :D Én a play it sexyt használom már évek óta. (bár nem csak és kizárólag azt) de abból mindig van itthon. :D

    VálaszTörlés
  5. Azok a Zoya lakkok gyönyörűek :O :)
    Remélem mindent megkapsz, amit szeretnél :)

    VálaszTörlés