NOTD | black&white

Mint azt már nagyon sokszor hangsúlyoztam, oda vagyok a glitterekért, megszámlálhatatlan sokat tartok is itthon és az utóbbi időben is rengetegre szert tettem. Szeretem is őket használni, bár nagyon pepecs a felhelyezésük én akkor is nagyon jól el tudok velük szórakozni.Ezt a manikűrt több, mint egy hónapja készítettem, instán már láthattatok is róla képet, igaz kicsit máshogy. Igen, voltam olyan őrült és jó szokásomhoz híven egyesével rakosgattam fel a kis glittereket a körmeimre. Apropó glitterek... Born Pretty Store-ról, egészen pontosan INNEN rendeltem őket, a fekete-fehér kombináción kívül még hét féle változatban elérhetők. A kis tégely, ami nem is olyan kicsi egyébként megszámlálhatatlan mennyiségű matt, hexagon glitterecskét rejt. Kicsik, nagyon könnyen felhelyezhetőek a körömre narancsfapálca segítségével.


És ne feledjétek, ha meg szeretnétek rendelni, használjátok a kupon kódom, hogy 10% kedvezményben részesüljetek. :)Nektek hogy tetszik? :)

Share this:

CONVERSATION

8 megjegyzés:

 1. Idegroncs lennék a végére :) Nem semmi, nagyon jó lett!

  VálaszTörlés
 2. Egyszer próbálkoztam hasonlóan egyesével felrakni a glittereket, de mintha hangyákat szedegettem volna :D Jó ez a fehér-fekete páros. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon tetszik a türelmed. :) le a kalappal, szép munka lett. ;)

  VálaszTörlés
 4. Na ez az amihez nekem kb. 5 perc türelmem se lenne. Nagyon ügyi vagy! :)

  VálaszTörlés
 5. hihetetlenül gyönyörű lett ( 5* ) !:)) xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 6. Hű, de jó lett! Ezzel aztán volt munkád bőven, gondolom :)

  VálaszTörlés