lakkteszt. Essence.

A tegnap bemutatott Essence Twins lakk után ma egy Colour & Go darabot, mégpedig a 121-es Gold Fever árnyalatot hoztam nektek, ami szintén egy kifutó lakkocska. Nem akarom lelőni a poént, de nekem nagyon tetszik, a Mülleres leárazáson vettem meg, de már régóta fájt rá a fogam egyébként. :)



A lakk maga egy átlátszó, jelly, azaz zselés alapú, amiben annyira sok egészen icike picike arany csillám van, hogy így az üvegben egészen arany alapúnak látszik. Ezenfelül még tele van arany és ezüst kisebb, nagyobb hatszög alakú glitterekkel és kicsi piros csillámokkal is. Nekem erről a sok összetevőről a Golden Rose Jolly Jewels lakkok jutnak eszembe. :D
Egy rétegben fedőlakként, 2-3 rétegben pedig magában is használhatjuk, nekem nagyon nagyon tetszik ez a tömör gyönyör. Fekete és fehér alapon is használtam őket, bár úgy nem tetszenek annyira, magában az igazi csoda. :)
Ja és amire szerintem sokan kíváncsiak vagytok, gyorsan szárad és nem, nem állnak ki a glitterek a köröm felületéből. :)







Nektek hogy tetszik? Ezt a lakkot ki fogja beszerezni? Tegye fel a kezét! ;)

Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Wow, a fekete alapon tetszik a legjobban, ott nagyon különleges!

    VálaszTörlés
  2. Ez az egyik kedvenc csillámos körömlakkom, mert nem kell halászgatni a glittereket, hanem már egy rétegben is csodás más lakk felett :-)

    VálaszTörlés
  3. A kedvencem, annyira szép! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez a lakk nekem is megvan, de abban nincsenek nagyobb glitterek csak az arany és a piros mikroglitterek o_o érdekes mert a neve megegyezik, na mindegy, így is szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, először valóban úgy nézett ki, de aztán változtattak a kinézetén, csak a nevén nem. :D

      Törlés
  5. Szép :) (bár annyira nem tetszik, hogy meg is vegyem)

    VálaszTörlés
  6. Nekem a régi verzió van meg, vagyi két régi lakk, amiből ez született. :D A gold fever, és a make it golden. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a make it goldennel állandóan szemeztem az akciós kosárkába kell nemkell kell nemkell, végül mindig otthagytam. mire meg vissza akartam érte menni, mert mindenkinél előkerült ez a lakk és megláttam, hogy milyen gyönyörű, már nem volt. :/ :D de ez kárpótol az akkori bénaságomért. :D

      Törlés
  7. Gyönyörű kis szépség! nekem önmagában tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés
  8. Aztaro......! ahw, ez frenetikusan szép! *.* :O

    VálaszTörlés