Halloween week... #5

Elérkezett október utolsó napja, egyben az utolsó halloween-i manikűr is. A tegnapi undorító, borzongós alkotás után, ma egy kicsit könnyedebb, játékos manival készültem, bár nem minden napi hordásra tervezve, de amilyen őrült vagyok, vagy 3-4 napig tuti fogom viselni. :)


A gesztenyés körmömhöz hasonlóan ismét előkaptam a kis műkörmös porcelán poraimat és liquidet és elkezdtem pici tököcskéket, szellemeket és mindenféle nyalókát gyártani. Egy napig hagytam a pici díszeket, hogy teljesen megkössön a porcelán, majd körömlakkokkal színt adtam nekik. 
A körmömön alapnak fekete színt használtam, tipragasztó segítségével tettem fel az apró porcelán díszeket, a strasszköveket pedig átlátszó körömlakkba "ragasztottam" bele. Nekem egyáltalán nemzavaró, hogy kiállnak a körmeimből, de a biztonság kedvéért olyan erősen odaragasztottam azért őket, hogy még csak véletlenül se tudjanak leesni. :)
Persze itt sem hiányozhatott a világítós körömlakk a szellemeket és a tököcskét átkentem vele. :)























Ti készültök Halloween buliba ma este? :)

Share this:

CONVERSATION

10 megjegyzés:

  1. De cuki lett :) A tök nagyon jópofa :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszik nagyon!!!

    VálaszTörlés
  3. ez annyira király!!! imádnivaló :) nagyon cuki és tök jó, hogy ilyen 3D-s :DD

    VálaszTörlés
  4. Ez a kedvencem, nagyon jó lett! :D Engem idegesítene, hogy kiállnak. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm. :))
      én már hozzászoktam, még most is hordom, bár ma már egy csomószor beleakadt a hajamba, pedig még hajat is mostam vele és akkor nem zavartak. :D

      Törlés
  5. Wáááá, ez a legeslegeslegjobb! :]

    VálaszTörlés