LAKKTESZT | Beauty Bigbang mágneses géllakkok II.

Ha jól emlékszem még talán februárban kaptam a Beauty Bigbang-tól egy újabb tesztcsomagot, amiben 8 db mágneses géllakk lapult. Az első feléről olvashattatok már egy bejegyzésben, most a másik négyet mutatom meg nektek. Bár a mágneses lakkok már egy ideje nagy népszerűségnek örvendenek, nekem egészen ez év elejéig egyáltalán nem keltették fel az érdeklődésemet. Az év elején viszont rendeltem egy másik márkától 10 db-ot azóta teljesen beléjük szerettem, ezért is szerettem volna kipróbálni más márkák cat eye hatásait is.


Ha jól tudom a márkának összesen tíz mágneses lakkja van, amiből én nyolcat kaptam. Sajnos pont azt a kettőt nem küldték el, amire a legjobban kíváncsi lettem volna, egy kéket és egy lilásat. Ma négy lakkot mutatok meg nektek.
A lakkok külön-külön dobozban érkeztek. Az üvegük rose-gold metálos színű, nekem nagyon tetszik, csak sajnos az ujjlenyomatok rögtön meglátszanak rajta. Az aljukon olvasható a színek száma. Az ecsetük hosszúkás, lapított, a lakkok állaga szerintem kellően híg, de nem folyik el, könnyen lehet velük dolgozni.
Mivel géllakkokról van szó, ragacsos felületűre kötnek, ezért alap- és fedőlakk használata is kötelező. Kötési idejük Uv lámpában 2 perc. Önmagukban és fekete alapra kenve is kipróbáltam őket, mindig csak az utolsó réteget mágneseztem.  





 A 05-ös egy narancsos, téglavörös árnyalat, arany mágnescsíkkal. Két rétegben fed teljesen.





Narancssárga, ezüst holografikus glitterekkel, sárgás-arany mágnescsíkkal. Két réteges.





Nem értem a névválasztást... :D Korallos narancsos alapszín, arany shimmerrel és arany mágnescsíkkal. Minimum három réteges, nem fed szépen sajnos.





Ezt a névválasztást sem értem. :D Szilvalila alapszín szintén arany shimmerrel és mágnescsíkkal. Két réteges.




 Összességében tetszik ez a kollekció, szépek a színek is, viszont annyira nem különlegesek, kicsit többre számítottam.

  (A lakkokat tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolja a véleményemet.)

 Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése