TESZT | Beauty BigBang holografikus porok

A mai bejegyzésben négy holografikus és nem holografikus porról lesz szó a Beauty BigBang kínálatából. Elég régóta a tulajdonomban vannak már, de csak most jutottam el odáig, hogy írjak is róluk.



Elsőként egy arany pelyhecskékből álló pigmentet mutatok meg nektek. A kis pelyhecskék különböző méretűek, nem állnak ki a köröm felületéből és nagyon sokoldalúan fel lehet őket használni. Arany és ezüst színben is lehet kapni, INNEN tudjátok beszerezni őket. Én most nude alapra vittem fel, vártam egy kicsit, míg a második réteg valamennyire megszárad, majd szépen belenyomkodtam. A gyűrűs és a középső ujjamra az egész körmömre, a mutató a kis és a nagy ujjamon pedig átmenettel próbálkoztam.





A chameleon holografikus pelyhek egészen különlegesek. A kis tégelyt először kibontva inkább látszanak a kis pelyhek, viszont a körmön már nagyon szépen, minimális fényviszonyoknál is kijön a holografikus hatása és persze ne felejtkezzünk meg a duokróm jellegéről sem. Szintén még picikét nedves rétegbe simogattam bele, nekem nagyon tetszik az összhatás, bordós-lilás és zöldes színekben pompázik. INNEN tudjátok beszerezni, hatféle változatban érhető el, ha jól tudom, nekem a 01-es van meg.






Harmadik tesztalanyom egy ezüst holografikus por, amit bármilyen alapszínre kenve holo hatást érhetünk el vele. A képeken egyáltalán nem adja egyébként vissza a szépségét, itt leginkább csak ezüst pornak látszik, de higgyétek el, élőben nagyon szépen szikrázik. Rózsaszín alapra vittem fel, majd az előzőekhez hasonlóan szintén a második még nem teljesen megszáradt rétegbe simogattam bele. Elég nehéz kitapasztalni, hogy mennyi száradás elég a lakknak, fixálásmentes zselébe/géllakkba könnyebb belesimogatni. INNEN tudjátok megrendelni.





Itt halvány lila géllakkra vittem fel, látszik azért a különbség a géllakk és a sima lakk között:




Végül, de nem utolsó sorban megmutatom nektek a kedvencemet, az ezüst holografikus szemkiverős pelyheket, ami szerelem volt első látásra. Az elsőhöz hasonlóan nagyon jól kihasználható, a kis pelyhek nem állnak ki a köröm felületéből. INNEN tudjátok megrendelni.





Mindegyik pigmenthez/porhoz vízbázisú fedőlakkot használtam, ez azért fontos, mert ha sima fedőt használunk, nem maradnak meg ilyen szépen a köröm felületén.


Nektek melyik tetszik a legjobban? :)

Share this:

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése