Manikűrvadász XXXIII. forduló

Kicsit megcsúszva, de jelentkezem én is a Manikűrvadász 33. fordulójával. A manival időben készen lettem, csak a posztolást halogattam egészen máig, aztán nem jutott rá időm, de végre itt vagyok, behozom a lemaradásomat. ;)
A már jól ismert kezdeményezés 33. fordulója kapott ma főszerepet, ahol is a háziasszonyunk Andi, a Zsebboszi smink írója sorsolta ki a párokat.


Az aktuális fordulóban Tessát kaptam párnak, a  Balkezes manik blog íróját, akit eddig még nem nagyon ismertem, de most sikerült tüzetesebben átvizsgálnom a blogját. Hát mit ne mondjak, nem volt egyszerű dolgom, hiszen Tessának az én körmeimhez képest elég picik a körmei, de sikerült egy olyan manit választanom, ami mindenféle hosszon jól mutat. A mani-acsra készített egyik alkotását gondoltam újra, mégpedig  a kontraszt témára készítettet. Nem variáltam rajta, alapnak én is kétféle kék lakkot használtam, amire ugyanazokkal a lakkokkal is nyomdáztam mégpedig a MoYou Fasionista 07-es lemezéről. :)

Az eredeti:

Az én verzióm:




Nektek hogy tetszik? :)


Share this:

CONVERSATION

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a kék színkombó! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon-nagyon szép, ahogy már tőled megszokhattuk :)

    VálaszTörlés
  3. Az eredeti verzió színei is tetszenek, de ez a kék változat... húú! :)

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsi voltam ám, hogy mit sikerül majd tőlem vadászni :) Nagyon klassz lett és a színek! Gyönyörűek :3

    VálaszTörlés
  5. Nagyon klassz ez a barokkos minta, egészen meghoztad hozzá a kedvemet. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szép és ez a kékség, gyönyörű... :)

    VálaszTörlés
  7. Sosem gondoltam volna, hogy kékkel használjam ezt a mintát, de majd kipróbálom én is, nagyon kedvelem ugyanannak a színnek az árnyalatait egy maniban. Szuper lett!!

    VálaszTörlés