TESZT | 2MBeauty nyomdalemezek - 10, 14, 20

Az utóbbi időben elég sok újdonságok halmoztam fel, új márkákat mutattam be és még fogok is a blogon. Tudjátok, nyomdalemez mániás vagyok és amikor megláttam, hogy a 2M Beauty is kijött már a saját lemezeivel, rögtön le is kellett csapnom rájuk. Azért rájuk, merthogy én olyan vagyok, hogy az újdonságokból sem bírom megállni, hogy csak egyet vegyek, minimum kettő szokott hozzám kerülni. :D


A lemezek papírtokban érkeznek egy lehúzókártya társaságában, amit én most nem fényképeztem le. A papírtokon a lemezen található mintákat ábrázolták, nekem nagyon tetszik egyébként ez a megoldás. Mindegyik lemezen különböző méretű minták találhatóak, vannak kisebb és egész körmöt befedőek is, mindenféle téma köré építve, leginkább a MoYou XL lemezeihez tudnám őket hasonlítani. Méretre megegyeznek a MoYou vagy a Born Pretty lemezeivel. Minőségileg is megfelelőek, kellően mélyek a minták rajtuk, könnyű őket használni. Born Pretty, Essence és Moyra nyomdalakkokat is használtam az elkészült manikűrökhöz. Első körben 26 féle közül választhatunk, ITT megtekinthetitek őket, bár úgy látom jelenleg egyik sincs készleten, igen kapósra sikeredtek. Az áruk sem vészes, 750 ft-ért csaphatunk le rájuk. :) 


 
A 10-es számú lemez egy klasszikus csipkés minták köré épített koncepción alapul. Mindegyik minta egész körmös. Könnyen használható, bár a felső sor harmadik mintájához kell egy kis trükközés.








A 14-es lemezen mindenféle mesehősök szerepelnek, köztük Hello Kittyvel, Pikachuval, Tom és Jerryvel. Főként az elsőként emlegetett figurák miatt vettem meg. A lemez jól használható, stamping decalhoz tökéletes választás lehet. :)






A 20-as lemezen lévő motivációs feliratokba rögtön beleszerettem. Amilyen szépek és ötletesek, annyira nehéz őket felvenni a lemezről. Mindenféle nyomdalakkal próbáltam, valamiért nekem körmökre rakva mégsem nyerték el a tetszésemet. Nagyon koncentrálni kell, hogy ki lehessen olvasni a betűket. Kár értük. :(





Nektek hogy  tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. A 10-es lemez mintái nekem is megvannak egy LadyQueen-es lemezen. :) A másik két lemez nemaz én stílúsom, nm szoktam ilyen témájú manikat készíteni, vagy ha igen, akkoraz az évi-kétévi egy alkalom nem éri meg, hogy egy egéz lemezt beszerezzek. Szóval ez esetbn maradok a kézi festésnél. :)

    VálaszTörlés