LAKKTESZ | Cocolabelle - Pigeons, Fail better, Manana

Ismét új márkával ismerkedünk a blogon, ami nem más, mint a Cocolabelle. Ciskánál olvastam róla először, majd miután megláttam a Manana (haha) elnevezésű árnyalatukat, rögtön tudtam, hogy ez nekem bizony kell. Éppen kapóra is jött nővérem Notinos rendelése, amihez én is hozzácsaptam három lakkot is a márkától. Nem tehetek róla, nálam nem létezik olyan, hogy csak egy lakkot veszek... :D


A márka egyébként 2015-ben alakult. Az üvegeken található feliratok, nevek inspirációs, motivációs jellegűek, nekem nagyon tetszenek egyébként. Külcsínre egyébként nincs bennük semmi extra, szögletes üvegűek, amin a feliratok kaptak helyet. A kupak is mintás, bár nekem az annyira nem tetszik. Az ecsetük lekerekített, könnyű velük dolgozni. Géles hatásúak, szép fényesre száradnak, kivétel a Manana, az nekem egy kicsit mattabb maradt, lehet, hogy a színe miatt.


Be the flamingo in a flock of PIGEONS
Mostanában nagyon rá vagyok kattanva a szürke lakkokra, eddig nem nagyon gyarapították a készletemet, viszont az utóbbi időben hármat is beszereztem. A szín egyébként a pigeons névre utal, bár én nem tartom kifejezetten szürkének, néha barnás, lilás árnyalatokat is látni benne. Két réteges.




Try again fail again FAIL BETTER 
Ennek a lakknak is a neve tetszett meg főleg, na meg a színe is. Szeretem az ilyen finom, pasztell mentás árnyalatokat is, néha kicsit zöldesebbnek, néha kicsit kékesebbnek látszik. Két vastagabb, vagy három vékonyabb rétegben fed tökéletesen.




Fiesta like theres MANANA
Hasonló színű lakkom van, a neve nagyon tetszik, főleg a manana szó miatt, de egyébként találó a szöveg... :D Nagyon élénk, vibráló pink árnyalata van, a képeken ezt sajnos nem tudtam visszaadni, de már-már neonba hajló, igazi nyári szín. Két réteges.



Természetesen manikűr is készült ám a lakkokból. Alapnak egy fehér lakkot kentem, amire dry brush technikával vittem fel a Cocolabelle lakkokat, végül némi arany transzferfóliával is feldobtam. Egyszerű, de mutatós én nagyon szerettem. :)





Nektek hogy tetszenek? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. uh ez a transzferfóliás megoldás nagyon feldobta a lakkokat! szépek szépek, de amúgy nem nagy extra :)

    VálaszTörlés
  2. A lakkok is meg a manikűr is nagyon tetszik. <3

    VálaszTörlés