SZEMÉLYES | képek az életemből #60

Körülbelül három hónapja volt utoljára ilyen típusú bejegyzés, bevallom el is felejtkeztem róla, utána meg csak halogattam, hogy majd jövőhéten, majd jövőhéten. :D Sok minden történt velem az elmúlt három hónapban, sok kép fel is gyülemlett, nézzük is őket. :)


Az utolsót kivéve ezek a képek még januárban készültek. Nem tudom láttátok-e azt a videót, ahogy mínusz fokban megfagy a buborék. Na én kipróbáltam. Hát nem olyan egyszerű, mint ahogy én elképzeltem... :D Az elején nem is sikerült, de már mikor majd meg fagytam odakint, többszöri próbálkozás után végre sikerült. :D Sajnos azután nem is volt már olyan hideg időnk, de ha lesz alkalmam, decemberben, vagy jövőre ismét kísérletezgetek vele. :D


 A reggeli a kedvenc étkezésem, bár nem mindig van kedvem pepecselni vele, néha amikor meglátok egy-egy jó ötletet az interneten, azt mindig kipróbálom és ha bejön, akkor utána képes vagyok napokig azt enni. :D Mostani nagy kedvenceim a zsemlébe sajtot, bacont és tojást raktam, így ment be a sütőbe, vagy a kenyér közepébe a tükörtojás, amit a pirítós sütőbe raktam. Kipróbáltam a sült mogyoróvajas banános szendvicset is, ami annyira nem jött be nekem, de azért finom, viszont a mostani nagy kedvencem, a bundáskenyér sajttal és baconnel a közepébe. :D Ha kíváncsiak vagytok valamelyik receptre, írjatok kommentet, ott leírom hogyan is készültek. :D


 Március elején megejtettünk egy kis wellnesst. Az idei úticélunk a Mátrában található Parádsasvár volt, méghozzá a kastélyhotel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha tehetitek látogassatok el egyszer egy hétvégére, vagy pár hétköznapra. Mi tavalyhoz hasonlóan most is hétköznap mentünk, ilyenkor kevesebben vannak. Gyönyörű a kastély és az udvar is. A Rendez-vouse szárnyban szálltunk meg, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt egy szív alakú kis tavacskára. A reggeli volt természetesen ott is a kedvencem. Bejártuk az egész kastélyt, sokat pihentünk. Bár a wellness részleg elég kicsi volt, így hogy nem voltak sokan, pont elég, volt olyan, hogy csak négyen voltunk az egész medencébe, de cserébe korlátlanul lehetett bowlingozni, amit ki is használtunk. Sajnálom, hogy nem nagyon készítettem több képet, illetve készült, csak nem raktam fel, de aki kíváncsi, az a hotel oldalán körülnézhet. http://www.khs.hu (ez itt a reklám helye :D)




Nőnapi és szülinapi virágok és csokik. :)


 Márciusban ünnepeltem a 23. születésnapomat. Nővéremtől az idén unikornisos tortát csinált nekem. :D


 Időközben jött a pikachus telefontokom is, nővéremtől pedig szülinapomra és ő általa tervezett pólót kaptam és egy kis a blog logójával ellátott vászonképet.


Olajmániás lettem, imádom az illatukat. :D Ez az álomfogós körmöm nem került ki a blogra, így most itt megmutatom nektek. Néha pedig nem árt felfrissítenem a tudásomat körömápolás téren. :)


 A pingvinimádatom még mindig megvan, láthatjátok, az ágyam nagy részét is ők foglalják el. Beszereztem a Pepcoból én is egy pár lampion füzért, ami a szobámat díszíti. Szabadidőmben pedig elkezdtem a munkáimból egy kis albumot összeállítani, az első már be is telt, most fogok nekikezdeni a második albumnak. :)


 Két bébikével is gyarapodtunk. <3


 Természetesen Liliről is Bobiról is hoztam pár képet, Bobika most töltötte a 10. születésnapját, de még ugyan olyan gyerekként viselkedik, mint régen. :)


 Imádom a miband-emet, szülinapomra megkaptam a 2-őt, már egy éve töretlenül figyelem az aktivitásomat, az alvásomat és most már a pulzusomat is. :D Ez csak egy átlagos mászkálós, shoppingolós napon készült. :D


Share this:

CONVERSATION

1 megjegyzés:

  1. Jajjj az unikornis torta mesés! *.*
    Nagyon szép helyen voltatok, imádom a kastélyokat. :)
    A kutyusok nagyon cukik. :)

    VálaszTörlés