LAKKTESZT | Born Pretty; Nail Art fekete és fehér nyomdalakkok

Az utóbbi időkben eléggé nyomdalakk mániás lettem, főként fekete és fehér árnyalatokból keresem a tökéleteset. Szeretem a Born Pretty nyomdalakkjait, ezért úgy döntöttem szétnézek a webshopon és rendelek egy pár lakkot, egészen pontosan két pár csúszott a kosaramba.


A webshoptól fekete és fehér színben még csak a Temix lakkokat próbáltam, a színesek egytől egyig Born Prettysek, de mivel azokat nagyon szeretem, ezért gondoltam kipróbálom az előbb említett árnyalatokban is.


Nail Art Polish
Nagyon picike, 5ml-es üvegcsében érkezik, közepén egy nagy felirattal. A lakkok állaga, főleg a feketéé eléggé folyékony, már kibontáskor is látszódik, hogy bizony nem eléggé pigmentált. Könnyű velük dolgozni, viszont eléggé büdösek, így ajánlott nyitott ablak mellett nyomdázni. Ellentétes alapszínre próbáltam őket, a képen is látszik, hogy egyik sem eléggé pigmentált, a fehér picit talán szürkésnek is látszik, a fekete ahhoz képest jobban fed. INNEN tudjátok beszerezni őket, az áruk sem annyira vészes.


Born Pretty Stamping Polish
Nagy reményeket fűztem hozzájuk, mert a színes saját márkás nyomdalakkjaikat nagyon szeretem. Üvegük a szokásos kocka, 6ml lakkok tartalmaz. A lakkok állaga szintén eléggé híg, picit több mennyiséget ajánlott felvinni a mintára, mint a sűrűbb társaiknál. Szerencsére nekik átlagos körömlakk szaguk van. :D Ellentétes alapra próbáltam őket is, viszont eléggé elbuktak a teszten, a képen is látható, hogy egyik sem túl pigmentált. A fehér az alap miatt inkább egy szürkésebb árnyalatot vett fel, a fekete pedig eléggé halványka lett. Így őket azokra az esetekre ajánlom inkább, amikor nem akarjuk, hogy erőteljes legyen a nyomdamintánk. INNEN tudjátok megrendelni őket, szintén párban vannak, viszont dupla annyiért, mint az előző társaik.






Nektek melyik a kedvenc nyomdalakkotok? :)

Share this:

CONVERSATION

2 megjegyzés:

  1. Nekem megvannak a kocka lakkok és a fehéren csodálkoztam,hogy mennyire fehér és pigmentált,nem tudom neked miért lett szürkés:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a bal oldali Nail Art lakkok vannak meg. Nálam túl sűrűek. A fekete úgy ahogy működött, a fehérből végül szürkét kevertem, de nem próbáltam ki. Több mint egy éve ott csücsülnek a dobozokban.

    VálaszTörlés